ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Συνδιοίκηση στους Δήμους προτείνει ο Γιώργος Καμίνης

Συνδιοίκηση στους Δήμους προτείνει ο Γιώργος Καμίνης
Και τυπικά την έννοια της σύμπραξης - συνδιοίκησης διαφορετικών Δημοτικών Παρατάξεων στη διοίκηση ενός Δήμου, βασιζόμενο στο μοντέλο της συνεργασίας ευρύτερων πολιτικών σχηματισμών στην κεντρική πολιτική σκηνή, πρότεινε, σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον Τ/Σ ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη «μη προσχηματική» - όπως τη χαρακτήρισε - επιθυμία του, να αναλάβει θέση Αντιδημάρχου - κάτι που δεν προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» - ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διαβλέποντας, πως κάτι τέτοιο θα συμβεί στα αμέσως επόμενα χρόνια, νομοτελειακά.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμίνης, ερωτηθείς, για το ποιος είναι ο πρώτος στόχος της Δημοτικής Αρχής, κατά τις πρώτες ημέρες της νέας διοίκησής της, τόνισε, πως άμεση προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών «μέσα από τη βελτίωση της εικόνας της πόλης» όπως χαρακτηριστικά είπε. «Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μία νέα Αντιδημαρχία, αυτή της Κοινωνίας των Πολιτών» προσέθεσε.

«Αναζητούμε τον κατάλληλο χώρο, προκειμένου να κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο στην Αθήνα» είπε ο κ. Καμίνης, μιλώντας για ένα θέμα, που έχει δημιουργήσει πλήθος αντιδράσεων, τόσο σε Αθήνα, όσο και Θεσσαλονίκη. 

Τέλος, ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε, πως δεν έχει δεχτεί πρόταση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσθέτοντας, «είμαι πρόσφατα εκλεγμένος για 5 χρόνια Δήμαρχος Αθηναίων...».
 
(Πηγή: epoli.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: