ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Καθυστερημένη επέμβαση εισαγγελέα στα Σεπόλια

 


Εντυπωσιάζει ότι δεν ζητεί να ερευνηθεί η ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων με ρατσιστικά κίνητρα!

Τέσσερις μέρες μετά «έσπευσε βραδέως» η Εισαγγελία για την διερεύνηση της ρατσιστικής εισβολής ακροδεξιών σε Δόμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ανήλικα προσφυγόπουλα, που στεγάζεται στα Σεπόλια.  

Ζητά να ερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. αλλά όχι η εκδήλωση ρατσιστικών κινήτρων

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής (13/10) δύο ανήλικα παιδιά της δομής φιλοξενίας που βρίσκεται επί της οδού Αμβρακίας, άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Τέλος, με βάση την εν λόγω καταγγελία, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κατά την παρέμβασή του ο Εισαγγελέας δεν ζητεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης να ερευνηθεί η ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων με ρατσιστικά κίνητρα εκ μέρους των ακροδεξιών τραμπούκων κια των Χρυσαβγιτών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:   

Σοκ από την εισβολή στη δομή ανήλικων μεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: