ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Φόβος ακύρωσης της απόφασης αποκλεισμού Κασσελάκη

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ  στον σύνδεσμο. Μειώθηκε η φρουρά Κασσελάκη κατά 80%: https://www.antenna.gr/watch/1812450/meiosi-sti-froyra-toy-stefanoy-kasselaki-to-proino-15-10-2024


Το ενδεχόμενο της διάσπασης απλώνεται ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ενεργοποίησε δικό του site και οι «87» καλούν την αστική Δικαιοσύνη να το κλείσει!

Με το βλέμμα στραμμένο στο συνέδριο και μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, «δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος», το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι τεταμένο, υπό τον φόβο υπερψήφισης απόφασης που θα ακυρώνει τις παρανόμως ληφθείσες αποφάσεις της Πολ. Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

Το ενδεχόμενο της διάσπασης απλώνεται πάνω από την Κουμουνδούρου – ο Στέφανος Κασσελάκης ενεργοποίησε δικό του site – και καλεί τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να εγγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ και προχωρούν σε πιέσεις προς το Νομικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει χρήση της δικαστικής αρχής κατά του μέλους Κασσελάκη που χρησιμοποιεί σάιτι της αρεσκείας του! Ενέργεια, για την οποία κατηγόρησαν τον απομακρυθέντα πρόεδρο, ενώ επικαλούνται και διάφορα νομικά τερτίπια, που μόνον οι υπερασπιστές κάποτε ''κλεφτοκοτάδων'' χρησιμοποιούσαν.  

Αυτό .έχει θορυβήσει την πλευρά των «87» που πραξικοπηματικά απομάκρυναν τον Πρόεδρο Στέφ. Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.  

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη ανάφερε για ραγδαία άνοδο της εγγραφής μελών και εθελοντών στο σάιτ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ (https://t.co/SUOZ6UMIQr). Ήδη χθες πρώτη νμέρα λειτουργίας της ιστοσελίδας είχε ξεπεράσει τις δέκα χιλάδες εγγραφές.

Επίσης πληροφορίες  του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι μειώθηκε η φρουρά του πρ. Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τα 80%.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, αγανακτισμένοι από την στάση των «87» που μεθόδευσαν την λήψη της παράνομης απόφασης για αποκλεισμό του Προέδρου από τις εκλογές, φέρονται να συγκεντρώθηκαν και να αποδοκίμασαν μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθούν τα προσυνεδριακά κείμενα ενόψει του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.

Υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη από άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων της Αθήνας φέρονται να συγκεντρώθηκαν και να αποδοκίμασαν τα στελέχη που συμμετείχαν στη συνεδρίαση. Σύμφωνα μάλιστα με παριστάμενους σημειώθηκαν προπηλακισμοί εναντίον τους από τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την συλλογή στοιχείων και υπογραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη, κίνηση που έχει γίνει δεκτή με ιδιαίτερη σφοδρότητα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ 

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» – Στον «αέρα» για εγγραφές

Δεν υπάρχουν σχόλια: