ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Άλμα στο κενό η Συνεδρίαση της ΚΕ ή βήμα στο μέλλον;

Στη φωτό ο Νίκος Παππάς, που ο Στέφ. Κασσελάκης όρισε πρόεδρο της ΚΟ, εις αντικατάσταση του Σωκρ. Φάμελλου, «δάγκωσε το χέρι που του πρόσφερε». Από κοινού με τη «γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγγου, (υπεύθυνη της διαρροής), τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τη Μαρία Κουβέλη και τη Γιώτα Μπελώνη, με πρόσχημα το εξώδικο προσχώρησαν στο μπλοκ» των «8» της ΠΓ σχηματίζοντας πλειοψηφία  είπε η Θεοδ. Τσάγκρη. Ερώτημα: Έτσι προοδεύουν τα ''μικρομάγαζα'' ακόμη και στο κόμμα της Αριστεράς;  Τι παράδειγμα δίνουν στην νέα γενιά;

 


Το ηγετικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει το μεσημέρι για την ύπαρξη του κόμματος εν μέσω διλήμματος

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ!

Ενώ το μεσημέρι συνέρχεται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να αποφασίσει για το μέλλον του κόμματος οι «87» συνεδρίαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να αποφασίσουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν.

Στη συνεδρίαση της Π.Γ. που είχε προηγηθεί χθες έγινε πρόταση αναβολής της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,. ενώ αυξήθηκε η δύναμη των πραξικοπηματιών εντός της ΠΓ..

Από την πλευρά του Στέφ. Κασσελάκη. οι Νίκος Σκορίνης, Πάνος Ρήγας, Θεοδώρα Τζάκρη και Ολυμπία Τελιγιορίδου υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία και ο Παύλος Πολάκης ψήφισε λευκό ως προς την αναβολή.

«Αν γίνει η Κεντρική Επιτροπή θα είναι η αρχή του τέλους του ΣΥΡΙΖΑ σαν ενωμένη μορφή», δήλωσε ο Νίκος Σκορίνης, με την κατάσταση μέσα στο όργανο να δραματοποιείται, καθώς ντεφάκτο και παραβιάζοντας το καταστατικό έχει δημιουργηθεί η φράξια των «87» πραξικοπηματιών. .

Η τοποθέτηση της Θεοδώρας Τζάκρη έδωσε το σήμα της περιρέουσας ατμόσφαιρας εντός του οργάνου, κάνοντας λόγο για περιστολή των δικαιωμάτων του Στέφανου Κασσελάκη:

«Στις οκτώ παραδοσιακές ακραίες σχισματικές φωνές της Π.Γ. προστέθηκαν κι άλλοι πέντε εκ των ενδιαμέσων, ο πρόεδρος της Κ.Ο. Νίκος Παππάς, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγγου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Μαρία Κουβέλη και η Γιώτα Μπελώνη, που με πρόσχημα το εξώδικο προσχώρησαν στο μπλοκ αυτό» είπε η Θεοδ. Τσάγκρη.

«Δεν υπάρχει καμία περιστολή δικαιωμάτων», της απάντησε ο Νίκος Παππάς, συμπληρώνοντας: «Είναι δυνατόν να είμαστε στο ίδιο κόμμα και να στέλνονται εξώδικα;».

Αγνόησε επιδεικτικά την σκόπιμη διαρροή του Πόθεν Έσχες του Στ. Κασσελάκη, ως μη γενόμενη και προφανώς επιθυμούσε «Γιες Μεν» υπακοεί του πληττόμενου, από την αυθαιρεσία της διαρροής, που πλέον σκεπάζεται με το πέπλο του δήθεν κομματικού πατριωτισμού.

Εάν οι κινούντες τα νήματα  του αυταρχισμού εντός του κόμματος, επιθυμούν έναν ΣΥΡΙΖΑ αποστεωμένο και τραγικό κατάλοιπο μίας ένδοξης εποχής, τότε δεν έχουν παρά να επιμείνουν.

Και τότε θα καταλήξουν όποιος πάρει την ηγεσία του κόμματος να έχει προς διαχείριση το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ! ΄   

Δεν υπάρχουν σχόλια: