ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Έλλειψη απαρτίας για διαγραφή Κασσελάκη

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε την δήλωση της βουλεύτριας Θεοδ. Τζάγκρη, που διαμαρτύρετραι για την έλλειψη ανάγνωσης καταλόγου παρόντο στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: παhttps://x.com/AvgiOnline/status/1845064983840735439?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1845064983840735439%7Ctwgr%5E857e3bc07f94add8e670baeb2840e98068bcdf71%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.avgi.gr%2Fpolitiki%2F494730_se-exelixi-i-

 


 Ένσταση για μη απαρτία υπέβαλλε η Θ. Τζάκρη – Απαρτία υπάρχει δηλώνει το προεδρείο.- Παραιτήθηκε από μέλος της Κ.Ε. η Γιώτα Πούλου.- Ήθελαν να καταμετρήσουν τους απέχοντες Θ. Οικονόμου και Δ. Μπεχράκη για απαρτία

Η διαδικασία της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε εξέλιξη, με την προοπτική διαγραφής Κασσελάκη.

Διαρκείς είναι οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μεταξύ υποστηριχτών του Σ. Κασσελάκη και μελών της Κ.Ε. έξω από την αίθουσα. Το κλίμα είναι εκρηκτικό και η μηδαμινή αφορμή ή και χωρίς αφορμή γίνεται εστία έντασης

Η απαρτία έχει επιτευχθεί, αν και υπό αμφισβήτηση σύμφωνα με πληροφορίες. Από την πλευρά της πλειοψηφίας και γίνονται οι τοποθετήσεις των μελών της Κ.Ε. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Σ. Κασσελάκη, η Θεοδ. Τζάγκρη κατέθεσε ένσταση για την απαρτία  και ζήτησε λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου. 

Το αίτημα της σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της  , δημοσιογράφου της εφημερίδας ΑΥΓΗ, που παρακολουθεί το ρεπορτάζ, απορρίφθηκε και ζήτησε λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου. Το αίτημα της σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάλι απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το προεδρείο της Κ.Ε. η Θεοδώρα Τζάκρη με βάση τη διαδικασία έπρεπε πρώτα να διαπιστευθεί για να πάρει το λόγο. 

Η Θεοδώρα Τζάκρη, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την ομιλία της παρέδωσε στη Γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγκου εξουσιοδότηση από τον Στέφανο Κασσελάκη για την κατάθεση της υποψηφιότητας του αλλά και χειρόγραφα τις 87 υπογραφές.

Παραιτήθηκε από μέλος της Κ.Ε. η Γιώτα Πούλου

Σημειώνεται επίσης, ότι παραιτήθηκε από μέλος της Κ.Ε. η Γιώτα Πούλου, η οποία πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στην συνεδρίαση. Σημείωσε μάλιστα ότι έχει κι άλλα αξιώματα, καθώς είναι βουλευτής και τομεάρχισσα.

Θ. Τζάκρη: Ένσταση για η απαρτία

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Σ. Κασσελάκη, η Κ.Ε. αρνήθηκε την λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου που έθεσε η Τζάκρη.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε ένσταση για μη απαρτία. Ζήτησε

«Λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο. Για δύο λόγους! Για να διαπιστωθεί αν υπάρχει απαρτία και δεύτερον γιατί η λήψη απόφασης επί του αποκλεισμού του  Στέφανου Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία συνιστά νέα πρόταση μομφής επί έγκυρης και εγκαίρως κατατεθείσας  υποψηφιότητας, η οποία σύμφωνα με το καταστατικό για να περάσει απαιτεί να ψηφιστεί από το 50% +1 του συν όλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Ούτε μια ψήφο λιγότερη. Ζητώ λοιπόν λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο!»‎.

Θεοδώρα Τζάκρη:  Μεταθέτουν διαρκώς την ώρα έναρξης

Νωρίτερα η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Μιάμιση ώρα μετά δεν υπάρχει απαρτία. Και καλούν τα μέλη της Κ.Ε. να προσέλθουν που αρνούνται να νομιμοποιήσουν την εκτροπή. Η γραμματέας και οι 87 μεταθέτουν διαρκώς την ώρα έναρξης και καλούν διαρκώς μέλη να προσέλθουν τα οποία όμως αρνούνται να έρθουν για να νομιμοποιήσουν την εκτροπή. Τι άλλο να γίνει; Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Σ. Κασσελάκη στις εκλογές».

Παράλληλα, υπάρχουν διαμαρτυρίες από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη για τη μη ύπαρξη απαρτίας.

Δήλωση Θανάση Οικονόμου

Ο Θανάσης Οικονόμου κατήγγειλε με δήλωσή του ότι ήθελαν να καταμετρήσουν τον ίδιο και τον Δ. Μπεχράκη για την απαρτία επειδή εισέρχονται στην αίθουσα.

Ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν είναι μέλος της Κ.Ε. και απάντησε ότι είναι, αλλά η στάση τους είναι η αποχή και δεν θέλουν να νομιμοποιήσουν την διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: