ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Μισθοδίαιτοι ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισαν τον Στέφ. Κασσελάκη!

 


Το Πρυτανείο του ΣΥΡΙΖΑ έχει βαλάντιο για την σίτιση των δικών του παιδιών, αρκεί να κραυγάζουν «Άρον, άρον σταύρωσον αυτόν»!

ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 193 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ  ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ

Τελικά οι πραξικοπηματίες επέβαλαν μέσω της κουτσής Κεντρικής Επιτροπής, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (12/10), που ψήφισε τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Όπερ, εκτός εκλογικής κούρσας τέθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης. Απορρίφθηκε η υποψηφιότητά του, μετά από την τροπολογία Μουζάλα (των ''87'') που τέθηκε σε ψηφοφορία και τη στήριξαν και οι "87".

Κατά τους διοργανωτές υπέρ του αποκλεισμού Κασσελάκη από τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν 138 μέλη. Τούτου δοθέντος, από την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων στις 24.10, η υποψηφιότητα Κασσελάκη θα απουσιάζει, αν και εγκαίρως έχει υποβάλει υποψηφιότητα. Επίσης οι ίδιοι διέρρευσαν ότι σε σύνολο 293 μελών, παρόντα στην ΚΕ, ήταν τα 151.

Τούτο σημαίνει ότι τα μισά από τα μέλη της ΚΕ δεν προσήλθαν, εκφράζοντας έτσι την διαμαρτυρία τους

Οπαδοί και υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου, συγκεντρώθηκαν έξω από την Κεντρική Επιτροπή, διαμαρτυρόμενοι, με γιουχαΐσματα εναντίον των μελών. Οι υπεύθυνοι του κόμματος κάλεσαν την Αστυνομία να επιβάλει την τάξη με ματσουκοδιάλογο και... απειλή για  ξυλομάθημα!

Από την πλευρά Κασσελάκη σημειώνονται τα παρακάτω:

«Το 147 είναι άκρως οριακό, το οποίο έχει προέλθει από δυο πολιτικές παρατηρήσεις: πρώτον ότι μειώθηκε ο συνολικός αριθμός των μελών της ΚΕ, δηλαδή από 295, έγιναν 293», σύμφωνα με πηγές από την πλευρά των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, από τα δύο άτομα που λείπουν, ο ένας φέρεται να είναι ο Λαμπρινός και «δικαίως γιατί, ανήκε σε άλλο κόμμα, στην Νέα Αριστερά», όπως τονίζουν, αλλά «που πριν δυο εβδομάδες υπήρχε, αφού ανήκει σε εκείνους που ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής». «Τώρα που δεν τους βόλευε, τον αφαίρεσαν», όπως σημειώνουν, ενώ «αντίστοιχο είναι και το παράδειγμα μετά την παραίτησης του Μενέλαου Γκίβαλου», όπως τονίζουν.

Ψήφισαν οι σιτιζόμενοι από το Πρυτανείο του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε όμως ποιοι από τους 151 παρόντες (επί 293) πρωτοστάτησαν, πέραν από τους ηγήτορες του πραξικοπήματος. Κάποιοι  μισθοδίαιτοι από το κόμμα, (σ.σ.: γύρω στους πενήντα είναι οι σιτιζόμενοι από το πρυτανείο του ΣΥΡΙΖΑ) δηλαδή από τις συνδρομές που καταβάλουν τα μέλη, έθεσαν θέμα να αποκλεισθεί ο Στεφ. Κασσελάκης από τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας,  

Ήτοι, πρόταση να μην είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε ο Γιάννης Μουζάλας και πρόταση για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Θύμιος Γεωργόπουλος, οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ..

Ποιο είναι αυτό το...λαχείο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θύμιος Γεωργόπουλος;

Διαβάστε:

Ο ίδιος και τρία μέλη της οικογένειάς του είναι στο κομματικό μισθολόγιο και σιτίζονται από το... Πρυτανείο του ΣΥΡΙΖΑ! Τέσσερις άεργοι συνολικά, τους ταΐζουν τα μέλη του κόμματος.

Θα πει κανείς  ότι αυτό είναι το λιγότερο όταν πενήντα μελών της ΚΕ το επάγγελμά τους είναι ΣΥΡΙΖΑ!

Εδώ όμως πρόκειται για τον Γεωργόπουλο, που είναι τελεσίδικα καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμηση και έχει καταβάλλει ήδη την χρηματική αποζημίωση στο θύμα του. Εικαλείται 20 λόγους, τους 17 εκ των οποίων είχε επικαλεστεί και ο Μουμουλίδης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τέως όπως συνηθίζεται, και το αίτημά του αρχειοθετήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!.

Θα πει κανείς και πάλι οι δεν είναι ο μοναδικός. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν ασχολήθηκε με όσα αήθη έχουν εκστομιθεί τον τελευταίο καιρό προσωπικά κατά του Στέφ. Κασσελάκη και θα ασχοληθεί με τους επαγγελματίες ΣΥΡΙΖΑ;

Δυστυχώς τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνονταν ανεκτά ούτε στον συνοικιακή σύλλογος Κολοπετινίτσας! Ντροπή!

Οι πραξικοπηματίες κάλεσαν και την αστυνομία γιατί ενοχλήθηκαν διαμαρτυρομένων που βρίσκονταν απέξω, από το ξεονοδοχείο της συνεδρίασης!

Μόνον στα χρόνια του Τσαουσέσκου συνέβαιναν κάτι τέτοια!

Τέλος παραιτήθηκε από μέλος της Κ.Ε. η Γιώτα Πούλου, η οποία πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα αήθη συνέβησαν στην συνεδρίαση.

Κι αυτό είναι η αρχή των όσων ακόμη εξελιχθούν και υπόκωφα ακούγονται ως διαμαρτυρία των 160 χιλιάδων μελών, που προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή προέδρου και βλέπουν να αγνοείται η ψήφος των!

Δεν υπάρχουν σχόλια: