ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Στέφ. Κασσελάκης: Η φωνή μας είναι το Συνέδριο

 


Όμως ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ακόμα και να αναβάλλουν το Συνέδριο, με κομματική ίντρικα!

Με το μήνυμα «Η φωνή μας είναι το συνέδριο» απάντησε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά το τέλος της Κεντρικής Επιτροπής, όπου ανήρτησε αφίσα, της οποίας το περιεχόμενο ήταν η φωτογραφία του και τα λόγια που προαναφέρθηκαν.

Ο χθεσινός πραξικοπηματικός αμφισβητούμενος αποκλεισμός του Στέφανου Κασσελάκη  από τις υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι στην υποβολή των υποψηφιοτήτων που είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου δεν θα περιλαμβάνεται το όνομά του.. Η απόφαση θα εξετασθεί από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Ωστόσο, το ερώτημα εάν το Συνέδριο που θα ακολουθήσει στις 7-8 Νοεμβρίου θα μπορεί να αποφασίσει διαφορετικά και να ανακηρύξει υποψήφιο τον Στέφανο Κασσελάκη όπως θεωρεί ο ίδιος και οι υποστηρικτές του, παραμένει.

Εικάζεται ότι αυτοί που συνήργησαν για την τέλεση της πραξικοπηματικής αποπομπής δεν θα φεισθούν κόπων για την ιντρικαδόρικη τακτική που θα ακολουθήσουν ώστε να επιβεβαιώσουν πανηγυρικά την προειλημμένη απόφασή τους να αγνοήσουν τις 160 χιλιάδες μελη που προσήλθαν στην κάλπη για την ανάδειξη προέδρου από την βάση. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ακόμα και να αναβάλλουν το Συνέδριο.

Ήδη από τους κόλπους τους εκφράζεται η υποτιμητική αντίληψη των ψηφοφόρων που μποϊκοτάρισαν την ενεργή παρουσία τους στο κόμμα και στα όργανά του με την έκφραση «αυτοί είναι μέλη του facebook»!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: