ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» – Στον «αέρα» για εγγραφές

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» – Στον «αέρα» το σάιτ του Στέφανου Κασσελάκη για εγγραφές

 

Στον αέρα βρίσκεται το σάιτ «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» για εθελοντές αλλά και μέλη του κόμματος που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο Star

Ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως το site μας είναι «στον αέρα». Κατά τη συνέντευξή του στο Star είπε χαρακτηριστικά πως το Συνέδριο πρέπει να γίνει δημοκρατικά και με ομαλή διαδικασία. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να γραφτούν και ηλεκτρονικά για την εκπροσώπηση στο Συνέδριο: «Το Συνέδριο πρέπει να γίνει δημοκρατικά, πρέπει να φτάσουμε εκεί με έναν τρόπο που να είναι ομαλός. Παρακαλώ τον κόσμο που θέλει να στηρίξει, πέρα από την εγγραφή του στις ΟΜ, να κάνει εγγραφή στο δικό μας site odikomassyriza.gr».

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει φόρμα εγγραφής εθελοντή, ενώ ζητούνται και τα στοιχεία του χρήστη.
 

 

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Εγγραφείτε! Γίνετε εθελοντές!
Το site μας είναι στον αέρα.
Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.
Δεν έχω τους μηχανισμούς.
Είχα και έχω μόνο εσάς.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει κάτι που υπερβαίνει τα πρόσωπα: Η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα…»

Η φωνή μας είναι το Συνέδριο.
Δεν έχω τους μηχανισμούς.
Είχα και έχω μόνο εσάς.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει κάτι που υπερβαίνει τα πρόσωπα: Η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 15, 2024

Υβρεολόγιο ακατάσχετο από την πλευρά των «87»

Αξίζει να αναφερθούν οι σπασμωδικές αντιδρ΄'ασεις μςγαλοστελεχών από την ομάδα των «87» που καλούν  το Νοιμικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ να εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής νομικών μέτρων για την απαγόρευση του Σάιτ του Στέφανου Κασσελάκη, υπό τον τίτλο ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι οι ίδιοι που εγκαλούσαν των Πρόεδρο Στέφ. Κασσελάκη για το εξώδικο που έστειλε κατά προσώπων του κόμματος, που δημοσιοποίησαν το Πόθεν Έσχες του!

Περιττόν να αναφερθούμε στο υβραιολόγιο με το οποίο περιλούζουν τον Στέφ. Κασσελάκη, που ζητά συμμετοχή των πολιτών της Αριστεράς στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την συμμετοχή τους στο Συνέδριο, όποτε γίνει, για εγκριθούν οι υποψηφιπότητες και να αναιρεθεί ο παράνομος αποκλεισμός του Στέφ. Κασελάκη από την υυποψηφιότητά του! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: