ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Τώρα βομβαρδίζουν και αμάχους Χριστιανούς οι Εβραίοι


18 άμαχοι τα θύματα, ενώ 4 Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 51 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων επτά σοβαρά, από επίθεση της Χεζμπολάχ με drone

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην περιοχή Αϊτού, στον βόρειο Λίβανο, όπου η πλειονότητα του πληθυσμού είναι χριστιανοί, έκανε γνωστό ο Ερυθρός Σταυρός. 

Όπως μεταδίδει το Al Jazeera είναι η πρώτη φορά που η περιοχή δέχεται επίθεση από τον ισραηλινό στρατό. Η επιδρομή έπληξε σπίτι που είχε ενοικιαστεί σε εκτοπισμένες οικογένειες, δήλωσε στο Reuters ο δήμαρχος της Αϊτού Τζόζεφ Τραντ. 

Εκτός από τους 18 νεκρούς, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανέφερε ακόμα ο Ερυθρός Σταυρός. Το Al Jazzera μεταδίδει ότι η επιδρομή έπληξε ένα κτίριο κατοικιών στο χριστιανικό χωριό Αϊτού στην περιοχή Ζγκάρτα και ότι δεν είναι σαφές ποιος ήταν ο στόχος.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, σε επίθεση που εξαπέλυσε η ισραηλινή πολεμική αεροπορία στη Λωρίδα της Γάζας εναντίον κτιρίου στην περιοχή Ντέιρ αλ Μπάλα, που στο παρελθόν λειτουργούσε ως νοσοκομείο και τώρα είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι.

Την ίδια ώρα, τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής από ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο όπου είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι, στον καταυλισμό της Νουσεϊράτ στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με αξιωματούχους της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του παλαιστινιακού θύλακα.

«Το σχολείο επλήγη από οβίδες του ισραηλινού πυροβολικού, με απολογισμό 15 νεκρούς και 50 τραυματίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μαχμούντ Μπασάλ, συμπληρώνοντας ότι ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν.

Στο μεταξύ, τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 51 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων επτά σοβαρά, κατά την επίθεση με drones που εξαπέλυσε το βράδυ της Κυριακής η Χεζμπολάχ εναντίον στρατιωτικής βάσης στη Μπινγιαμίνα του βόρειου Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων (IDF).

Δεν υπάρχουν σχόλια: