ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Αχόρταγοι οι ιδιοκτήτες του Airbnb αντιδρούν!


Ζητούν να μην ισχύσει το «πάγωμα» για ένα χρόνο έκδοσης νέων αδειών αυτών που θέλουν να μπουν στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης!


Αχόρταγοι ο ιδιοκτήτες των ακινήτων με το σύστημα του Airbnb που έχει ανεβάσει στα ύψη τις τιμές ενοικίων και αγοράς κατοικιών, αρνούνται έστω και το «πάγωμα» για ένα χρόνο του μέτρου νέων αδειών που ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ είχε προαναγγείλει, αναφερόμενος  στο «πάγωμα» για ένα χρόνο έκδοσης νέων αδειών για ιδιοκτήτες που θέλουν να μπουν στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Έτσι, την εξαίρεσή τους από το μέτρο της μη έκδοσης νέων αδειών για νέα Airbnb για ένα χρόνο, ζητά από τον πρωθυπουργό, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων Ελλάδος (STAMA).

Ο Σύνδεσμος χαρακτηρίζει το μέτρο οριζόντιο και εκτιμά πως θα αναγκάσει πολλούς ιδιοκτήτες και διαχειριστές να διακόψουν τη δραστηριότητά τους, πλήττοντας την επιχειρηματικότητα  και τα φορολογικά έσοδα του κράτους.

Από το υπόμνημα που κατέθεσε ο STAMA προκύπτει ότι ιδιαίτερη δυσαρέσκεια προκαλέι στον Σύνδεσμο η απαγόρευση δημιουργίας νέων Airbnb στα τρία κεντρικά διαμερίσματα της Αθήνας -τουλάχιστον για έναν χρόνο-, αλλά και η αύξηση του τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση κατά τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: