ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Εισβολή «αγανακτισμένων» σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων προσφύγων στα Σεπόλια

 

 

Η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση δεν τρομάζει πια. Ο φασισμός και ρατσισμός που ζει στις ψυχές πολλών, τρομάζει πραγματικά» λένε κάτοικοι

Η συμπλοκή δύο ανήλικων προσφύγων μεταξύ τους, ήταν η αφορμή να συγκεντρωθεί πλήθος κατοίκων έξω από την δομή της ΜΚΟ «ΕυρωπαΪκή Έκφραση» στην Αμβρακίας στα Σεπόλια, ένα μέρος του οποίου στην συνέχεια εισέβαλε στην πολυκατοικία και ξυλοφόρτωσε τους ανήλικους.

Το γεγονός συνέβη τις βραδινές ώρες της Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Από το 2021 που άρχισε να λειτουργεί αυτή η δομή από την ΜΚΟ, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις, υποδαυλισμένες από ακροδεξιές κατευθύνσεις, όπως ο γνωστός κ. Μπογδάνος. (δείτε σχετικό δημοσίευμα του sepolia.net).

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν παιδιά τραυματισμένα και οι υπάλληλοι της δομής αυτήν την ώρα προσπαθούν να επαναφέρουν τους ανήλικους σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Από την αστυνομία, η οποία εκλήθη και παρενέβη με μεγάλη δύναμη, δεν προκύπτει να έχουν γίνει συλλήψεις.

Περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση που να φωτίζει το πως ακριβώς έγιναν τα γεγονότα. Είτε από την ίδια την δομή, που σίγουρα έχει σχετικά βίντεο στην κατοχή της, είτε από το υπουργείο μετανάστευσης και από τη αστυνομία.

Σε ανάρτηση του Sepolia.net ιστοσελίδα των κατοίκων στο facebook διαβάζουμε τα παρακάτω:

«Έπεσε βαθύ σκοτάδι στην Αμβρακίας - Σαμουήλ Χάου

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και αυτοπτών μαρτύρων, τα γεγονότα χθες βράδυ 13/10 εξελίχθηκαν ως εξής:

Δύο ανήλικα παιδιά της δομής, άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί, τους φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν. Κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών ρώτησαν τις κοπέλες: Σας επιτέθηκαν; σας χτύπησαν; Αυτές, απάντησαν όχι, μεταξύ τους μαλώνουν και έφυγαν.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου... πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα.

Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο.

Η πολυκατοικία έμεινε αφύλακτη. Ό όχλος έγινε μεγαλύτερος και πιο επιθετικός. Από κάτω φώναζαν στους ανήλικους.... Θα σας γα....ε, να έρθει κλούβα να σας μαζέψει και να σας πετάξει στην θάλασσα... κ.α. Δύο - τρία παιδιά, πιο θερμόαιμα, απαντούσαν από πάνω.

3-4 γεροδεμένα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία, σπάζοντας την πόρτα. Τους ακολούθησαν πολλοί. Από την πολυκατοικία ακούγονταν ουρλιαχτά παιδιών.

Ήρθαν γύρω στα 7 περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας. Ανέβηκαν στην πολυκατοικία. Κάποιους συνέλαβαν, δεν ξέρουμε ακόμα ποιους.

Η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση δεν τρομάζει πιά. Ο φασισμός και ρατσισμός που ζει στις ψυχές πολλών, τρομάζει πραγματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: