ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Μανώλης Καπνισάκης: «Είναι τόσο ορατό πλέον ότι κάποιοι είχαν άλλο σχέδιο...»

Ο Μανώλης Καπνισάκης
(INTIME NEWS/ΙΣΜΗΝΗ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ)

 

«Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός», ο Μ. Καπνισάκης αναρωτιέται: «Αν όλοι όσοι επιτίθενται στον Κασσελάκη, ασκούσαν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερέβαινε το 20%...»


Σε ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας ΑΥΓΗ () διαβάζουμε τα παρακάτω που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τα υποστηρίζοντα από την πλευρά της φράξιας των «87» πραξικοπηματιών, αλλά αυτό δεν αναιρεί την λογική.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει:

«Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός, θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη, μεταφέροντας το αίσθημα των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο Μ. Καπνισάκης με την καταγγελία ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχαν άλλο σχέδιο» όπως κατήγγειλε ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης.

Όπως σημειώνει, «επειδή η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός», θα ήθελε να μοιραστεί «μια σκέψη, μεταφέροντας το αίσθημα των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Αν όλοι όσοι επιτίθενται σήμερα με αυτή τη δριμύτητα στον Στέφανο Κασσελάκη, ασκούσαν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ίδια ένταση, στοχοπροσήλωση και "εφευρετικότητα", είναι βέβαιο ότι στις ευρωεκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερέβαιναν το 20%.

Αν όλοι όσοι περιφέρονται το τελευταίο διάστημα από κανάλι σε κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό για να υποστηρίξουν την "αναγκαιότητα" απομάκρυνσης του Στέφανου Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν οργώσει τη χώρα κατά την προεκλογική περίοδο για να αναδείξουν και επικοινωνήσουν με ανάλογο ζήλο τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, είναι εξίσου βέβαιο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί επί μακρόν».

Και συνεχίζει ο Μανώλης Καπνισάκης επισημαίνοντας ότι «αν όλοι αυτοί που "βάζουν φωτιά" στα τηλέφωνα για να καλέσουν συντρόφους τους να αποκλείσουν σύντροφό τους, είχαν επιδείξει το ίδιο πάθος για ένα μαζικό προσκλητήριο στην κάλπη, η Αριστερά της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, των ίσων ευκαιριών, θα ήταν σήμερα το αύριο του τόπου. Είναι τόσο ορατό πλέον ότι κάποιοι είχαν άλλο σχέδιο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: