ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ενημέρωση από Θεοδωρικάκο της ΝΔ σε άδεια αίθουσα

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος
tovima.gr
 
Ο υπουργός Ανάπτυξης εισέπραξε τη γκρίνια αρκετών μελών της ΚΟ της ΝΔ για την ελλειπή αντιμετώπιση της ακρίβειας!
 
Να σιγάσουν οι γκρίνιες στο εσωτερικό της ΝΔ προσπαθεί το Μέγαρο Μαξίμου, επιλέγοντας τον τελευταίο καιρό, εκτός τα τραπεζώματα βουλευτών, μέχρι σημείου κάποιοι να... σκάσουν από το φαγητό, σε αλλεπάλληλα τραπέζια, οι ηγήτορες επιχειρούν την «ενημέρωση» των «γαλάζιων», ορισμένοι των οποίων καταθέτουν ερωτήσεις, άκρως ενοχλητικές για τον κυβερνητικό οδικό χάρτη της πλειοψηφίας!  
 
Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η προσέλευση των βουλευτών της ΝΔ για πολιτικό... μασάζ εκ μέρους του υπουργού Θεοδωριοκάκου ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, καθώς, μόνον 45 περίπου βουλευτές έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.
 
Ειδικότερα από τους 18 συνολικά βουλευτές της ΝΔ που τον τελευταίο καιρό έχουν καταθέσει ερωτήσεις στην κυβέρνηση για τα «κόκκινα δάνεια» τους χαμηλοσυνταξιούχους και τη φαρμακευτική δαπάνη, στην ενημέρωση εμφανίστηκαν μόλις επτά.
 
Από την αίθουσα απουσίαζαν οι Νικήτας Κακλαμάνης, που και πρόσφατα πάλι εκφράστηκε αιρετικά και οι Φωτεινή Αραμπατζή, Άννα Καραμανλή, Θεόδωρος Καράογλου, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χαράλαμπος Αθανασίου, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γιώργος Καρασμάνης, Γιάννης Πασχαλίδης και Μιλτιάδης Χρυσομάλλης.
 
Ωστόσο το κλίμα κατά το υπουργικό «μασάζ» δεν ήταν καλό. Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος εισέπραξε τη γκρίνια αρκετών μελών της ΚΟ για ΝΔ τις ανεπαρκείς πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: