ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Μεταξύ 25 και 30/10 οι πληρωμές συντάξεων Νοεμβρίου

Από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 30 θα έχουν πληρωθεί οι συντάξεις προς τους συνταξιούχους όλων των ταμείων, λόγω της αργία της 28ης Οκτωβρίου, που φέρνει νωρίτερα τις ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων Νοεμβρίου.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις του Νοεμβρίου. Η αργία της 28ης Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων Νοεμβρίου, με την καταβολή να γίνεται σε δύο μέρες.

Ο ΕΦΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Νοεμβρίου σε δύο δόσεις, καθώς στις 25 Οκτωβρίου θα τις πάρουν οι μη μισθωτοί και στις 30 Οκτωβρίου οι μισθωτοί.

Πρώτοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, ενώ την ίδια ημερομηνία θα αρχίσουν και οι καταβολές των επικουρικών του ιδιωτικού τομέα, τόσο για τους μη μισθωτούς και τους μισθωτούς.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: