ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Bild: Η μαφία σπέρνει τον φόβο στη Μύκονο...

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 54χρονος τοπογράφος Παναγιώτης Στάθης, δολοφονεμέσα στο αυτοκίνητό του, στο Νέο Ψυχικό στις 2 Ιουλίου 2024, την ώρα που παρκάρει το αυτοκίνητό του  (Πηγή: protothema)

 

Μέχρι και  100.000 ευρώ ήταν το τίμημα για τη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη!


Το σκηνικό «άγριας δύσης» στη Μύκονο, περιγράφει εμμέσως πλην σαφώς η γερμανική Bild αναφορικά με και τη δράση Μαφιόζικων κυκλωμάτων στο νησί.

Σύμφωνα με την ελληνική έκδοση της Deutsche Welle η Bild αναφέρει ότι «ο φόβος εξαπλώνεται στο ελληνικό νησί της Μυκόνου. 

Ο φόβος για τη μαφία, η οποία έχει ανακαλύψει πως αυτό το παραδεισένιο μέρος για διακοπές είναι χρυσωρυχείο και θέλει να το ξεζουμίσει ακόμη και με τη βία – και δεν διστάζει να προβεί και σε φόνους».

Παράλληλα το γερμανικό μέσο αναφέρεται στην πρόσφατη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Σταθη στο Νέο Ψυχικό, ο οποίος σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα «είχε μία μεγάλη έκταση γης στη Μύκονο δίπλα σε ένα ξενοδοχείο που βρισκόταν υπό κατασκευή. Αυτό όμως δεν άρεσε στην ελληνική μαφία, η οποία ήθελε να βγάλει πολλά χρήματα από το οικόπεδο».

Σχετικά αναφέρεται ότι ο «ο 54χρονος τοπογράφος φέρεται να απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε πολύ και άλλος», τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ γίνεται λόγος για σύλληψη 44χρονου ατόμου, ως μετέχοντος στο κύκλωμα της Μαφίας. «Φαίνεται ότι, πιθανότατα, κάποιος ενοχλήθηκε πολύ και έδωσε την εντολή δολοφονίας του», προσθέτουν. Όπως αναφέρουν, ακόμη, οι πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να αντλήσουν κάποιες πολύτιμες πληροφορίες από την κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου και από τις καταθέσεις γνωστών του θύματος.

Ακόμη, η Bild επικαλούμενη πληροφορίες από την ΕΛΑΣ «δινόταν και αμοιβή ύψους 100.000 ευρώ για τη δολοφονία του τοπογράφου, ο οποίος θεωρούνταν γνώστης της αγοράς ακινήτων στο νησί».

Επιπλέον, περιγράφοντας τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα η Bild σημειώνει ότι «έχει ανακαλύψει εδώ και καιρό πόσο κερδοφόρα είναι τα τουριστικά θέρετρα» ενώ επικαλούμενη τη βρετανική Daily Mail, σημειώνει ότι η μαφία προσπαθεί «να ελέγξει τοπικές αρχές».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: