ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Σοκ από την εισβολή στη δομή ανήλικων μεταναστών

 

Υπουργός Σοφία Βούλτεψη, «μία ομάδα περίπου 20 ατόμων εισέβαλε στη δομή με λοστούς, σπάζοντας την πόρτα»

Σοκ προκαλούν στους δημοκρατικούς πολίτες οι νέες αποκαλύψεις  για την ρατσιστική επίθεση όχλου ακροδεξιών σε βάρος δομής ανήλικων μεταναστών στα Σεπόλια, προστατευόμενη από τις συνθήκες της ΕΕ, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ δύο παιδιά τραυματίζονται και η ΕΛΑΣ απαντά με προσαγωγή όχι των δραστών ή υπόπτων, αλλά των θυμάτων.

Σύμφωνα με την υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, μία ομάδα περίπου 20 ατόμων εισέβαλε στη δομή με λοστούς, σπάζοντας την πόρτα. Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι το υλικό θα παραδοθεί στην εισαγγελία.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν δύο παιδιά της δομής τσακώθηκαν για ασήμαντη αφορμή. Η ίδια η δομή κάλεσε την αστυνομία η οποία αφού προσήγαγε δύο ανηλίκους οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Να σημειώψσουμε ότι σύμφωνα με τους όρους λειτουργίας αυτών των δομών, οι επιτηρητές δεν έχουν το δικαίωμα ούτε καν να τα ακουμπίσουνν τα παιδιά, έστω και με φιλική διάθεση, ώστε να τα ηρεμήσουν. Εκλήθηκε η ΕΛΑΣ από τον υπέυθυνο της Δομής να λύσει το ζήτημα.  

Αλλά όπως είπε η υπουργός Μετανάστευδης και Ασύλου:

«Δύο λεπτά αφότου έφυγε η αστυνομία και ησύχασαν τα πράγματα, εισέβαλε μία ομάδα 20 ατόμων που πήραν το νόμο στα χέρια τους. Πρόκειται για αυτοδικία. Αυτό δεν είναι αποδεκτό στο κράτος δικαίου. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα με λοστούς. Μέσα βρίσκονταν οι φροντιστές βάρδιας, ήρθε και το άλλο προσωπικό, προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, όμως τραυματίστηκε ένα παιδί στο πρόσωπο και ένα άλλο (σ.σ.: από την ρατσιστική επίθεση των ακροδεξιών). Η αστυνομία ήρθε μετά και μετά προσήγαγε και άλλα παιδιά» περιέγραψε η Σοφία Βούλτεψη.

Πάντως οι Χρυσαυγίτες κατ' ουδέν ενοχλήθηκαν! 

Σε ανάρτηση του Sepolia.net ιστοσελίδα των κατοίκων στο facebook διαβάζουμε τα παρακάτω:

«Έπεσε βαθύ σκοτάδι στην Αμβρακίας - Σαμουήλ Χάου

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και αυτοπτών μαρτύρων, τα γεγονότα χθες βράδυ 13/10 εξελίχθηκαν ως εξής:

Δύο ανήλικα παιδιά της δομής, άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους, πρώτα στο μπαλκόνι και εν συνεχεία στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Δύο κοπέλες που περνούσαν από εκεί, τους φώναξαν να σταματήσουν να μαλώνουν. Κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών ρώτησαν τις κοπέλες: Σας επιτέθηκαν; σας χτύπησαν; Αυτές, απάντησαν όχι, μεταξύ τους μαλώνουν και έφυγαν.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας άρχισε να μαζεύεται όχλος. Κάποιοι από αυτούς φώναζαν επιθετικά του τύπου... πάμε να τους πετάξουμε έξω τώρα.

Ήρθε ένα περιπολικό και πήρε μαζί του το ένα από τα παιδιά που μάλωναν και τον φύλακα της δομής ως υπεύθυνο.

Η πολυκατοικία έμεινε αφύλακτη. Ό όχλος έγινε μεγαλύτερος και πιο επιθετικός. Από κάτω φώναζαν στους ανήλικους.... Θα σας γα....ε, να έρθει κλούβα να σας μαζέψει και να σας πετάξει στην θάλασσα... κ.α. Δύο - τρία παιδιά, πιο θερμόαιμα, απαντούσαν από πάνω.

3-4 γεροδεμένα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία, σπάζοντας την πόρτα. Τους ακολούθησαν πολλοί. Από την πολυκατοικία ακούγονταν ουρλιαχτά παιδιών.

Ήρθαν γύρω στα 7 περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας. Ανέβηκαν στην πολυκατοικία. Κάποιους συνέλαβαν, δεν ξέρουμε ακόμα ποιους.

Η Χρυσή Αυγή σαν οργάνωση δεν τρομάζει πιά. Ο φασισμός και ρατσισμός που ζει στις ψυχές πολλών, τρομάζει πραγματικά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:   

Δεν υπάρχουν σχόλια: