ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Απόψε στις 8 μμ στο Star

Εικόνα


Θα είναι η πρώτη συνέντευξη μετά τον αποκλεισμό του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ!

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από τις εσωκομματικές εκλογές, θα παραχωρήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, απόψε βράδυ της Τρίτης (15.10.24) στις 8 μμ.

Σε ανάρτησή του στα social media, o πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενημερώνει η παραπάνω συνέντυξη θα δοθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα στις 20:00 το βράδυ.

Στην ανάρτησή του, υπάρχει το χάσταγκ «Είμαι Εδώ». Πρόκειται για την έκφραση που είχεαναρτηθεί προ ημερών από τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για να προαναγγείλει την υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα social media χθες Δευτέρα, καλούσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν το κόμμα στα χέρια τους, δίνοντας ραντεβού στο συνέδριο του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: