ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Πάλι παιδιά, σκοτώθηκαν σε σχολείο από Ισραηλινούς

Ο Γιαχία Σινουάρ
  (EPA/MOHAMMED SABER)


 
Πρόκειται για δεκαενέα άτομα μεταξύ των οποίων και παιδία στην πληγήσα Τζαμπάλια μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters!
 
Σε κοινή ανακοίνωση των IDF και της Shin Bet αναφέρεται ότι στρατιώτες των IDF «σκότωσαν τρεις τρομοκράτες στη Γάζα και ότι οι δυνάμεις ασφαλείας ερευνούν την πιθανότητα ο ηγέτης της Χαμάς Σινουάρτ, να ήταν μεταξύ των τριών. Οι ταυτότητες των τρομοκρατών δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για την παρουσία ομήρων στην περιοχή»

Οπως μεταδίδει το Reuters, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ ενημερώθηκαν ότι ο ηγέτης της Χαμάς είναι πολύ πιθανό να είναι νεκρός, δήλωσαν την Πέμπτη δύο αξιωματούχοι με γνώση του θέματος.

Το σαουδαραβικό δίκτυο Al–alarabiya μετέδωσε ότι η πρώτη εξέταση DNA καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο ηγέτης της Χαμάς είναι νεκρός.

Στο μεταξύ, τουλάχιστον 19 άτομα μεταξύ των οποίων και παιδιά, σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο στην Τζαμπάλια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπως δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας στον παλαιστινιακό θύλακα.

Στο χτύπημα αυτό τραυματίστηκαν επίσης δεκάδες άνθρωποι, δήλωσε ο αξιωματούχος, ο Μεντάτ Αμπάς, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει νερό για την κατάσβεση της φωτιάς. Δεν υπάρχει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: