ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ομολογία Μ.Βορίδη: «Ναι, με παρακολουθούσαν με το Predator»

 

Επιβεβαιώνονται οι «σταλινικές» τακτικές του Μαξίμου, που αποκάλυψε το Documento της Κυριακής

Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχθηκε την παρακολούθησή του, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον ένοχο

Στην επιβεβαίωση της παρακολούθησής του από το Predator προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τις «σταλινικές» τακτικές που φέρεται να εφάρμοσε το Μαξίμου, παρακολουθώντας ακόμη και τους πιο στενούς συνεργάτες του. 

Ο Μ.Βόριδης επιβεβαίωσε ότι έλαβε και επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. «Έλαβα επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν έχουν γίνει» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει κινηθεί νομικά γιατί όπως είπε… «δεν έχω κάτι να κάνω» και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα.

Επιχειρώντας να υποβαθμίσει το γεγονός, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε με ύφος «ωχαδερφισμού»: «Τι να την κάνεις τη μήνυση εφόσον υπάρχει έρευνα. Η μήνυση το μόνο που θα έκανε ήταν να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη δικογραφία. Εγώ δεν έχω κάτι να εισφέρω σε αυτό». Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους για το αν ενοχλήθηκε που τον παρακολουθούσαν, ο Μάκης Βορίδης απάντησε «ποιος με παρακολουθούσε;».

Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: