ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Παραιτήθηκαν αμφισβητώντας τον πρόεδρο Κασσελάκη

Θεϊκές ή μήπως τραμπικές δυνατότητες που μεταλλάσσουν ένα κόμμα, σε τρεις μόλις μήνες, έχει ο εικονιζόμενος! Προσοχή στον καουμπόι. Ποτέ άλλοτε πρόεδρος κόμματος δεν αμφισβητήθηκε από το πρώτο βράδυ της εκλογής του !

 

Επιστολή προς την ΝΕ Αχαΐας από πενήντα πέντε μέλη, από τα εξήμισι χιλιάδες μέλη στην Αχαΐα - Παραιτήθηκαν πάλι τα ήδη παραιτηθέντα πριν δυο εβδομάδες μέλη της ΝΕ


«Μετά την διπλή ήττα των εθνικών εκλογών και το σοκ της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται σε μια περιδίνηση εσωστρέφειας που έχει αποκτήσει διαλυτικά χαρακτηριστικά. Ούτε η θετική ανταπόκριση των πολιτών με τη μαζική συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου κατάφερε να βάλει φρένο σε αυτή τη διαδικασία. Απεναντίας, ο νέος Πρόεδρος και η νέα ηγετική ομάδας γύρω από αυτόν προχώρησαν με την ανάληψη της προεδρίας, σε ατυχείς δηλώσεις περί «νίκης του φωτός» και σε καρατομήσεις στελεχών από θέσεις ευθύνης στις οποίες είχαν οριστεί από συλλογικά όργανα».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχτηκε μεν δημοκρατικά στην ηγεσία του κόμματος αλλά από την πρώτη ημέρα πορεύεται αντιδημοκρατικά, χωρίς καμία πρόθεση να αποτελέσει τον εγγυητή της ενότητας του χώρου, ως όφειλε».

Με τα παραπάνω ξεκινούν απολίτικη επιστολή τους προς την ΝΕ Αχαΐας πενήντα πέντε μέλη, από τα εξήμισι χιλιάδες μέλη στην Αχαΐα, ενώ  παραιτήθηκαν πάλι τα ήδη παραιτηθέντα πριν δυο εβδομάδες μέλη της ΝΕ. Σε αυτά περιλαμβάνονται και 20 μέλη της οργάνωσης προσφυγικών, από τα 150 μέλη που αριθμεί και αυτές τις μέρες βρίσκονται χωρίς γραφεία μετά το ξαφνικό κλείσιμό τους από τον διαχειριστή τους

Σε αυτήν την επιστολή ακόμη αναφέρουν οι 55:

«Εμείς μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, μέλη των Συντονιστικών Οργάνων και των Οργανώσεων Μελών που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, αποχωρούμε σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η απόφαση αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση ούτε πάρθηκε εν θερμώ. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο κόμμα και διαπιστώνουμε την βίαιη μετάλλαξή του από ένα πλουραλιστικό, πολύχρωμο κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που κατάφερνε να συνθέτει όλο τον πλούτο της αριστερής και δημοκρατικής παράδοσης, σε ένα συμπαγές ''κόμμα – μπετόν''».

Σημ. Istologiou G. Mosxou:

Ερώτημα παραμένει εάν όντως έχει τέτοιες μαγικές δυνατότητες, για βίαιη μετάλλαξη κόμματος που παρέλαβε μόλις πριν τρεις μήνες. Αυτά θυμίζουν την προπαγάνδα της λίστας των καλοπληρωμένων ΜΜΕ του Πέτσα που με τρεις μήνες εργασίας στην χρηματιστηριακή επιχείρηση των ΗΠΑ ως υπαλλήλου, βάφτισαν - για τις ανάγκες της προπαγάνδας τους - τον Κασσελάκη, λίγο πριν εκλεγεί πρόεδρος σε στυγερό όργανο της καπιταλιστικής συνωμοσίας των ΗΠΑ. Κι αυτά αναμεταδόθηκαν χωρίς ίχνος σοβαρότητας, ακπομηνκια από αριστερούς, που άθελά τους έγιναν... ψάλτες της Δεξιάς! Υπάλληλος της εταιρείας ήταν κι όχι μέτοχος!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: