ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

«Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω»!

Τίποτα δεν θυμίζει ότι εδώ στεγάζονταν τα γραφεία της οργάνωσης Προσφυγικών Πάτρας.

 


Παράπλευροι ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα κλείνουν το Γραφείο της οργάνωσης Προσφυγικών, χωρίς να λογοδοτήσουν!

Έκπληκτοι πολίτες μέλη της οργάνωσης Προσφυγικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αντίκρισαν κλειστά τα συνοικιακά γραφεία στον δυτικό πεζόδρομο της  ομώνυμης πλατείας, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, όταν προσήλθαν εκεί.

Κατεβασμένη η ταμπέλα της οργάνωσης που ήταν αναρτημένη πάνω από την πρόσοψη κλειστή η τζαμαρία της εισόδου και εντός του κτιρίου  στοιβασμένα τα πράγματα του γραφείου και αποθημένα σε μια άκρη.

Η πρώτη αντίδραση ήταν πως κάτι έπαθε η συντονίστρια της οργάνωσης, που σημειωτέον σήμερα βρίσκεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου. Ρωτώντας περισσότερα έμαθαν πως τα γραφεία έκλεισαν και η ταμπέλα αποξηλώθηκε, χωρίς καμία προειδοποίηση , αφήνοντας άστεγα τουλάχιστον 160 μέλη της οργάνωσης.

«Ούτε απολογισμός, μήτε συνέλευση  για ανακοίνωση προειδοποίηση του γεγονότος, αντί συντεταγμένη αποχώρηση, που να δικαιολογεί τους λόγους έναντι των μελών, είδαμε μια φυγή, και το αυθαίρετο  κλείσιμο των γραφείων. Ούτε που μας υπολόγισαν. Τόσο σεβασμό, αν αυτό νοείται σεβασμός, έδειξαν απέναντί μας. Κι αλήθεια ήξεραν πόσοι από μας μπορεί να συμφωνούσαν με τις επιλογές τους; Και μιλάνε για Δημοκρατία και σεβασμό στης απόψεις;»;

Οι παραπάνω είναι διαμαρτυρίες μελών της Οργάνωσης, αλλά και σχόλια των περιοίκων για τον απρεπή τρόπο που αποξηλώθηκαν τα γραφεία!   

Η συντονίστρια, στης οποία το όνομα ήταν ενοικιασμένα τα γραφεία, σε ερώτηση του μπλοκ μας παρέπεμψε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μη απαντώντας στο ερώτημα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μας έγινε γνωστό ότι το ενοίκιο το πλήρωνε η ενοικιάστρια εξ ιδίων, για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αυτή είναι η θέση τους για την κομματική λειτουργία, αυτό έπραξαν. Ας μην ανησυχούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σύντομα θα ενοικιάσουμε άλλα γραφεία» καθησύχασαν τους ανησυχούντες και διαμαρτυρόμενους που αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι για την αγνόησή τους.αλλά δεν φρόντισαν να αναλάβουν τα μέλη την πληρωμή του ενοικίο! Ας το έχουν υπόψη τυς για το μέλον!

Σημειώστε ότι αρκετά μέλη της οργάνωσης Προσφυγικών σκέφτονται την μετακόμισή τους στην οργάνωση  του Ανατ. Διαμερίσματος  στην συνοικία Συνόρων, που ήδη έχει και αυτή 150 μέλη, σύμφωνα με την πρόσφατη απογραφή. Χθες μάλιστα ένα μέρος προσήλθε την οργάνωση Συνόρων  παραπονούμενο.

Και οι παράπλευροι ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα μπορούν να κλείνουν Γραφείο, ότανντα μέλη επαφίενται στον κομματικό πατριωτισμό του ενός , που εύκολα μεταλλάσσεται σε αρχηγισμό. Που σημαίνει, «αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω»

Τέλος, τέλος... κακό, αλλά, όλα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: