ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Οι αποστατες δηλητηριάζουν την ευαίσθητη Νεολαία

Με 37 παραιτήσεις και 32 αποχωρήσεις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, δηλητηριασμένοι από την τοξική συμπεριφορά των αποστατών που για να δικαιολογήσουν την προδοσία του κόμματος και οι βουλευτές τους να εξασφαλίσουν την βουλευτική έδρα, που πια παρά την αριστερή δεοντολογία κατέχουν, μπλοκάρουν την ευαίσθητη ψυχή της νεολαίας κάνοντά την συνένοχο στην αθλιότητα που απεργάζονται, χάρη της Δεξιάς! Μεταξύ των αποχωρούντων συμπεριλαμβάνεται και ο τέως γραμματέας της, Κωνσταντίνος Βλαχάκης.

Συγκεκριμένα, από τα 51 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου παραιτήθηκαν τα 37, εκ των οποίων 32 στελέχη με κείμενό τους δηλώνουν την αποχώρησή τους από τη νεολαία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατ΄επέκταση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: