ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Η οργάνωση Προσφυγικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υφίσταται

Τα γραφεία της Οργάνωσης Προσφυγικών παραμένουν κλειστά, χωρίς ευθύνη του κόμματος και των μελών του. Πληροφορίες από τους περιοίκους πιθανολογούν για χρησιμοποίησή τους από την Σία Αναγνωστοπούλου, που είναι προσφυγικής καταγωγής!

 

Οι της ομάδας Αχτσιόγλου ανακοίνωσαν το αντίθετο με αφορμή το απροειδοποίητο  κλείσιμο των Γραφείων που έκαναν οι ίδιοι!

Η  Οργάνωση Κεντρικού Διαμερίσματος των Προσφυγικών στην Πάτρα, υφίσταται. Τα γραφεία της δεν υφίστανται και τούτο έγινε ξαφνικά, απροειδοποίητα, όταν οι διαχειριστές της ενοικίασης πήραν στο όνομά τους την υπόθεση και πλήρωναν οι ίδιο το ενοίκιο. Μετακομίζοντας όμως οι ίδιοι στο μόρφωμα των αποστατών της ομάδας Αχτσιόγλου, θεώρησαν ιδιοκτησία τους και την λειτουργία της οργάνωσης και ανακοίνωσαν στο Μέσατζερ:

«Η οργάνωση Προσφυγικών δεν υφίσταται, ούτε υπάρχουν γραφεία».

Έτσι, αν και δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ -δεν ξέρουμε ακόμη που θα καταλήξουν-  αποφασίζουν για λογαριασμό της Οργάνωσης Προσφυγικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

«Η απάντηση εγώ τα έκλεισα, γιατί εγώ πλήρωνα το ενοίκιο» σε μέλος που ρώτησε ποιος ο λόγος να μην υπάρχει έστω μία  συνάντηση για ανακοίνωση του ζητήματος, είναι χαρακτηριστική!

Το ίδιο συνέβη και με 16 μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους, κάνοντας χρήση του λογότυπου της Οργάνωσης. Η Οργάνωση όμως υφίσταται και σήμερα έδωσε απάντηση.

Μάλιστα  αναφέρουν πως 22 άτομα μέλη τις Οργάνωσης Προσφυγικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ είναι γνωστό ότι τα 12 μόνον ήσαν ενεργά, τα άλλα δέκα ήσαν μόνον στα χαρτιά. Τα δε 15 μεμονωμένα  που δήθεν ακολουθούν στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, λένε μέλη που παραμένουν. Από δε το Συντονιστικό της Οργάνωσης, από τα 9 μέλη αποχώρησαν τα 4.

Οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από τον κατάλογο των περίπου 100 ή 150 μελών και η οργάνωση θα προχωρήσει απρόσκοπτα. Θα βρεθούν και γραφεία για την στέγασή της.

Υστερόγραφο: Περιττό να αναφερθούν οι άσχημες κριτικές γειτόνων για τους μέχρι πριν λίγες μέρες διαχειριστές των γραφείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: