ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Απολιτίκ θέση, αλλά «...για μένα μην κλάψεις ποτέ»

 

Αποχώρηση 16 ατόμων από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάτρας

Με τίτλο «Ένας κύκλος κλείνει και νέες συνθέσεις είναι αναγκαίες» 16 μέλη από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν αποχώρηση από το κόμμα, με κείμενό τους, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρουν τα εξής:

«Όλες και όλοι εμείς που υπογράφουμε το κείμενο ήμασταν μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και λιγότερο ή περισσότερο καιρό οργανωμένης ζωής, αλλά με την ίδια ανησυχία για το μέλλον του χώρου και της αριστεράς. Η απόφαση αποχώρησης από το πολιτικό μας σπίτι δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση ούτε πάρθηκε εν θερμώ.

»Από την πρώτη μέρα παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα και την εκκίνηση της προεδρικής κούρσας αποκαλύφθηκαν όλες εκείνες οι παθογένειες του κόμματος, που κρύβονταν κάτω από το χαλί. Έγινε προφανές, ότι μοναδικές συγκολλητικές ουσίες του χώρου αποτέλεσαν η κυβερνητική προοπτική και η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία. Με ευθύνη όλων μας, μετά την ήττα του ‘19, δεν  έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος για την ήττα και την πορεία του κόμματος από εκεί και πέρα. Η απόφαση του συνεδρίου του 2022 δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολιτική ενότητα στα μέλη.

»Η τοξικότητα, οι προσωπικές επιθέσεις, η διάδοση fake news και το ξεχαρβάλωμα της πολιτικής παρακαταθήκης της κυβερνώσας αριστεράς αποτέλεσαν τα καύσιμα, με τα οποία πορεύτηκε ο κ. Κασσελάκης κατά την διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Έβαλε τον εαυτό του απέναντι στον Μητσοτάκη παρουσιάζοντας τον σαν Μεσσία που μόνο αυτός (και μόνος του;) μπορεί να τον νικήσει...»..

Παρατήρηση Istologiou G. Mosxou:

Κι όπως φαίνεται, μετά από  τέσσερα χρόνια (4) που διέρρευσαν από την ήττα του 2019, οι «16» νέοι θυμήθηκαν τις ευθύνες τους στον «λιγότερο ή περισσότερο καιρό οργανωμένης ζωής» και συντείνουσης της εκλογής Κασσελάκη που δεν την ενέκριναν, ασχέτως εάν την ενέκρινε η πλειοψηφία των 150.000 μελών -σημασία έχει ότι οι «16» δεν ενέκριναν-, προχώρησαν στην έξοδό τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Στο καλό αγαπημένη και για μένα μην κλάψεις ποτέ» όπως λέει ένα άκρως μη πολιτικό τραγούδι, αρμόζον στην μη πολιτική στάση των νέων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: