ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

«Τι κάνουν οι υπουργοί του Κ. Μητσοτάκη όταν ενημερώνονται ότι παρακολουθούνται;»

 

Δ. Αυγέρη: Τί κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!

 

Οn camera δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη κυβέρνηση, στην οποία οι υπουργοί ελπίζουν να… πέσουν θύματα παρακολούθησης!

Και τελικά τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!

Ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ποιος τον παρακολούθησε;

Γι’ αυτό δεν κάνει μήνυση;

Από όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι τουλάχιστον τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης από το Predator.

Κανείς τους δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ούτε πρόστιμο θα επιβληθεί στην ΕΥΠ, καθώς αυτό αποφάσισε η ΑΔΑΕ, με τη νέα της σύνθεση. Όπως τη διαμόρφωσε η κυβέρνηση με αντικοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις. Για να καλυφθεί το Μαξίμου και να μην αποκαλυφθεί πού βρίσκεται ο «εγκέφαλος» του δικτύου παρακολουθήσεων.

Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία.

Να είναι σίγουροι όμως. Γι’ αυτή την υπόθεση που τραυματίζει σοβαρά τη Δημοκρατία και εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι ευθύνες θα αποδοθούν!»

 Δ. Αυγέρη: Τί κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: