ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ούτε και για την Κ. Ομάδα δεν συμφώνησαν ακόμη!

Προσοχή Χαρίτση, μην χάσεις την σταθερότητά σου και σύ, γιατί βλέπεις τι παθαίνει δίπλα σου ο Ηλιόπουλος! Λίγο ακόμη να γύρει δεξιά και θα πέσει στην αγκαλιά του Μητσοτάκη...

 

Όπως είπε στο MEGA ο Αλέξης Χαρίτσης, τις επόμενες ημέρες οι αποστάτες θα προχωρήσουν σε συνεχείς συνεδριάσεις ώστε να καταλήξουν


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφ. Κασελάκης ανακοινώνεις  νέες εγγραφές μελών στο κόμμα, εώ οι 11 βουλευτές που έχουν αποστατήσει από την Κουμουνδούρου έχουν μπει στην τελική ευθεία προκειμένου να συγκροτήσουν ΚΟ. Και να νοικιάσουν γραφεία, μάλλον στην περιοχή του Νέου Κόσμου Αθήνας. 

Επικεφαλής, εκτός απροόπτου θα είναι ο Αλ. Χαρίτσης. κοβοντας τις φιλοδοξίες  της Έφης Αχτσιόγλου, που μένει στο ράφι, παρότι πρωτοστάτησε στην αποστασία και του Ευκλ. Τσακαλώτου, πουμμε ηλικία στα 62 παραγκωνίζεται για το βαθύ γήρας, καθιστάμενος ο γεροΜάγος της Φυλής για τα οικονομικά, εάν μέχρι τότε δεν έχουν σκυλοφαγωθεί!  

Ο Αλ. Χαρίτσης μιλώντας το πρωί στο MEGA αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα της κοινοβουλευτικής ομάδας ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

(Σημ.: δεν έβαλε υποψηφιότητα όμως για την προεδρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βλέπαμε την ήττα του από τον Στέφ. Κασσελάκη κια τώρα εκ του ασφαλού;  κια με τις κλεμμένες έδρες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα παριστάνειτον αρχηγό. (Μεγάλεεεε Χαρίτση, ούτε ο Κασσελάκης να ήσουν!)

Όπως είπε στο MEGA ο Αλέξης Χαρίτσης, τις επόμενες ημέρες οι αποστάτες θα προχωρήσουν σε συνεχείς συνεδριάσεις ώστε να καταλήξουν στο σχήμα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας. (σημ.: Ούτε κι εκεί συμφώνησαν ακόμη!).

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε όλα τα βήματα με σταθερό τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις εκκρεμότητες που έχουμε. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα ώστε η νέα προσπάθεια που κάνουμε να συγκροτηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε. 

Προσοχή μην γύρετε Δεξιά. Λόγω αστάθειας ντε! Γιατί τώρα πάτε... αριστερά. Αμέεεεε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: