ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Bettina: Άνεμοι, κρύο και χιόνια - Κλειστο το Ρίο-Αντίρριο

 

Επιδείνωση του καιρού, κλειστά όλα τα πορθμεία της Αττικής - Απαγορευτικό απόπλου ισχύει από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Η κακοκαιρία Bettina χτυπά τη χώρα με ισχυρές βροχές, θυελλώδεις ανέμους, χιόνια, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και όσο περνάει η ώρα η κατάσταση επιδεινώνεται. Κλειστό παραμένει από το πρωί και το πορθμείο του Ρίου-Αντιρίου. Απαγορευτικό απόπλου ισχύει από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, ενώ κλειστά παραμένουν τα πορθμεία και τα πρώτα χιόνια έπεσαν σήμερα στο Παναχαϊκό όρος.

Η κακοκαιρία κατεβάζει τα χιόνια και σε χαμηλό υψόμετρο με την κατάσταση τη νύχτα να είναι δύσκολη. Οι θυελλώδεις ανέμοι που φτάνουν τα 10 μποφόρ έχουν προκαλέσει ουκ ολίγα προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Παράλληλα μια σειρά απο προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112 για την κακοκαιρία εστάλησαν από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε διάφορες περιοχές (Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Κόρινθο, Βόρειο Αιγαίο και Κυκλάδες) προειδοποιώντας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε μήνυμα και στην Αττική και από χθες στην Αχαΐα, Κορινθία.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 12ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112 που ήχησε στην Αττική για την κακοκαιρία Bettina.

Η ΕΜΥ χτυπά «καμπανάκι» για θυελλώδεις ανέμους σε όλη σχεδόν τη χώρα και κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική Ελλάδα.

Γι’ αυτό και εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, προειδοποιώντας για σημαντική και γρήγορη βάθυνση του βαρομετρικού χαμηλού Bettina που σχηματίστηκε στην Αδριατική και κινείται προς τη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: