ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Nίκος Κοτζιάς: Ανάγκη για ένα μέτωπο της Αριστεράς

Την ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς απέναντι σ’ ένα σύστημα διαπλοκής, ολιγαρχίας και Νέας Δημοκρατίας, προέκρινε μιλώντας στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Νίκος Κοτζιάς. Με αφορμή την θετική ανταπόκριση του Κασσελάκη στην πρόταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών για διάλογο και συνεργασία με την Κίνηση «Πράττω», ο Ν.Κοτζιάς υπογράμμισε ότι ο στόχος είναι να υπάρχει ένας διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε δεύτερο επίπεδο να υπάρξει συνεργασία για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέτωπο.

Απαντώντας στις αιτιάσεις για τον όρο πατριωτική Αριστερά, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να κάνει μπίζνες, είναι ο μικρός εταίρος των μεγάλων τουρκικών επιχειρήσεων. Συνεπώς δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά εθνικά θέματα. Υπάρχουν δεξιές και αριστερές απαντήσεις. Και όταν η Αριστερά εγκαταλείπει τα εθνικά θέματα, επειδή θεωρεί το ερώτημα δεξιό, τότε οι απαντήσεις που θα κυριαρχήσουν είναι δεξιές κα ακροδεξιές».

ΑΚΟΥΣΤΕ:  

105,5 Sto Kokkino
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ - 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ - 27.11.2023

Δεν υπάρχουν σχόλια: