ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Στ. Κασσελάκης: Ιδού τα ακριβή στοιχεία αποχωρήσεων

Στ. Κασσελάκης: Μαζική προπαγάνδα για «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ιδού τα ακριβή στοιχεία

 

Στο ζενίθ η μαζική προπαγάνδα της λίστας Πέτσα με την συνδρομή των αποστατών, για το δήθεν «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μόνον το 1,03% των μελών του κόμματος!

 

Ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, στο διαδίκτυο ήρθε ως απάντηση στην προπαγάνδα που έφθασε στο ζενίθ  για δήθεν μαζική αποχώρηση, υποκινούμενη από τη λίστα Πέτσα, με την συνδρομή των αποστατών, για να γίνει πιστευτό ότι υπάρχει «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συνδράμουν οι αποστάτες με επαναλαμβανόμενη και τεχνητή παρουσίαση των ίδιων ονομάτων σε διαφορετικές λίστες!

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει στοιχεία και αναφέρει τα παρακάτω:

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο.

Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.

Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές.

Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο https://isyriza.gr .

Πάμε μπροστά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: