ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Αναμείνατε στο ακουστικό σας για το Έλος Αγυιάς!

 

 

«Αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει προσπάθεια να βρεθούν πόροι έτσι ώστε να επιλυθεί το θέμα της φύλαξής του» λέει η δημοτική Αρχή Πελετίδη!

Η δημοτική αρχή Πατρέων σε επικοινωνία που είχε το thebest.gr μαζί της με αφορμή την ανάρτηση του Odyssea Xerizoti τόνισε ότι την απασχολεί το ζήτημα των βανδαλισμών στην πόλη γενικότερα καθώς τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται σε όλη την πόλη, όχι μόνο έλος της Αγυιάς. Επεσήμανε ότι αντανακλάται ένα πρόβλημα χρηματοδότησης και έλλειψης προσωπικού.

Και με αυτή την δικαιολογία καθαρίζει με τις ευθύνες της.

«Δεν υπάρχει προσωπικό να φυλάει όλα τα σημεία που χρειάζεται» λέει η Μαιζώνος.

Κι ωστόσο φυλάει τα νώτα της υποσχόμενη: «για το έλος της Αγυιάς αναμένεται το επόμενο διάστημα να γίνει προσπάθεια να βρεθούν πόροι έτσι ώστε να επιλυθεί το θέμα της φύλαξής του».

Κι επιτέλους προσπάθεια θα γίνει. Εάν δεν πετύχει, τι να κάνουμε; Αναμείνατε στο ακουστικό σας

Και κάπως έτσι λύνονται τα προβλήματα στην πόλη της Πάτρας. Και τα φίδια παραμονεύουν να δαγκώσουν όποιον δρομέα ή περιπατητή τολμήσει να πατήσει στο χόρτο, που τώρα με τις βροχές φθάνει ένα μπόι ύψος!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Οικολογική διαμαρτυρία για την υποβάθμιση του Έλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: