ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

«Δεν είναι το προσωπικό πρόβλημα με τον Κασσελάκη...»


Πρόκειται για συνειδήσεις ελαστικές και εύκολα μεταβαλλόμενες έναντι του χρυσίου που ανεμίζουν οι κρατούντες τα ινία της Οικονομίας!

«Όσοι φύγαμε πήραμε μία πολύ δύσκολη και επώδυνη απόφαση. Ήταν μία απόφαση αναγκαία και επιβεβλημένη», δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης, μίλησε για την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις διεργασίες για τη συγκρότηση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που αναμένεται κατασκευαστεί με υλικά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα! 

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε όλα τα βήματα με σταθερό τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις εκκρεμότητες που έχουμε. Θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα ώστε η νέα προσπάθεια που κάνουμε να συγκροτηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δήλωσε.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ηγείται της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας τόνισε, με πλήρη υποκρισία,  πως «θα με ενδιέφερε, όπως θα με ενδιέφερε να δω κάποιον/α άλλον/η σε αυτή τη θέση», είπε κάνοντας που δεν γνωρίζει, όταν την ίδια ώρα η Σία Αναγνωστοπούλου δήλωνε στον ΑΝΤ1 ότι το μόνο που ξέρει είναι ότι επικεφαλής του μορφώματος θα είναι ο Χαρίτσης! 

«Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα και συλλογικά να προχωρήσουμε μπροστά. Μόνο έτσι μπορούμε να εκφράσουμε την αγωνία των Αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων που βλέπουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο. Πρέπει να υπάρχει πολιτική έκφραση, με σοβαρότητα, τεκμηρίωση και μαχητικότητα».

Ο Αλέξης Χαρίτσης, αντιγράφοντας την υποκρισία της Αναγνωστοπούλου,  δήλωσε και αυτός πως «ήταν η αποστασία του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μία δύσκολη και επώδυνη απόφαση».

«Έχει να κάνει με τον τρόπο που ασκείται η πολιτική από τον σημερινό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και την ηγετική του ομάδα, από τις θέσεις που εκφράζει και το αν μπορεί να παρουσιάσει ένα πειστικό πολιτικό σχέδιο που να πείθει αυτή τη στιγμή την κοινωνία. Είδαμε το τελευταίο διάστημα μία πλήρη διάλυση του τρόπου που κάναμε πολιτική όλα αυτά τα χρόνια», είπε ως μέντιουμ μελλοντολόγος. 

Και προφανώς ο Χαρίτσης δεν είχε ευθύνη εάν όντως ήταν έτσι που τα περιγράφει, διότι ο ίδιος απλώς ήταν περιηγητής κι όχι υψηλόβαθμο στέλεχος και πρ. υπουργός.

Και τέλος, ακόμη δεν άκουσαν οι αριστεροί που είδαν εμβρόντητοι το λάκιγμα της φράξιας, να συγκροτεί  και να παρουσιάζει πολιτικό λόγο, Πολλώ δε μάλλον που κάτι τέτοιο δεν εκφράστηκε στα όργανα του κόμματος που ανήκαν.

Γιαυτο δικαιολογημένα πολλοί αριστεροί πιστεύουν πως η αιτία ήταν ότι δεν ήθελαν τον Κασσελάκη πρόεδρο, όπως αποφάσισε  η πλειοψηφία του Δημοψηφίσματος. Κι αποστάτησαν πέρνοντας παραμάσχαλα την έδρα και τον μισθό της, σαν τους παλιούς πονηρούς  πολιτευτές της δεξιάς, όπως λέει και το γνωστό άσμα!

Πρόκειται για συνειδήσεις ελαστικές και εύκολα μεταβαλλόμενες έναντι του χρυσίου που ανεμίζουν οι κρατούντες τα ινία της Οικονομίας! 

Αυτή είναι η αλήθεια, διότι η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Από το ποιος οφελείται και ποιος βλάπτεται! 

Και στην προκειμένη περίπτωση ο οφελημένος είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη, που απέναντί της έχει έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αδυνατισμένο, που θα πάρει κάμποσο καιρό μέχρι να βρει τον βηματισμό του.

Κι αυτό θα γίνει γιατί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει πιστός. 150.000 μέλη παρακολουθούν με αγωνία για την ανάκαμψη του κόμματος και αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που στήριξαν με την ψήφο τους, τις ομάδες που αποστάτησαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: