ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Η Οργάνωση Προσφυγικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υφίσταται και ενοχλεί

 

«Οι της ομάδας Αχτσιόγλου ανακοίνωσαν το αντίθετο με αφορμή το απροειδοποίητο κλείσιμο των Γραφείων που έκαναν οι ίδιοι στα Προσφυγικά Πάτρας! Πιθανολογείται η χρήση τους από την ανεξάρτητη βουλευτή Σία Αναγνωστοπούλου της ομάδας των 11».
 
Τα παραπάνω ήταν αναρτημένα στο blog από τον διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou και από κει ανεβασμένα στο facebook, και αφορούσαν την βίαιη απροειδοποίητη έξωση  των μελών της οργάνωσης Προσφυγικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
 
Αυτά μάλλον ενόχλησαν όσους πίστεψαν ότι μπορούσε μιά τέτοια ενέργεια να περάσει απαρατήρητη. Και ίσως να περνούσε, εάν τα ίδια τα μέλη δεν μιλούσαν και οι περίοικοι δεν απορούσαν βροντόφωνα.
 
Τέλος πάντων, η υποχρέωση του Istologiou G. Mosxou είναι να μην κλείνει το  στόμα και τα αυτιά του, σε τέτοισα φαινόμενα, που αφορούν την αριστερή σκέψη και δεν συνάδουν με την επιβαλλόμενη δεοντολογία της Αριστεράς.
 
Πέραν αυτών  ουδέν άλλο. Τα προβλήματα είναι μπροστά μας και η Αριστερά θα τα παλαίψει γιατί αφορούν το σύνολο της πληττόμενης κοινωνίας. Το εσωτερικό της πρόβλημα θα το λύσει. Οι οργανώσεις θα αναπληρώσουν τις έτσι και αλλιώς μικρές απώλειές τους και θα προχωρήσουν. 
 
Μπροστά μας έχουμε μία ανάλγητη Δεξιά του νεοφιλελευθερισμού. Χθες το βράδυ 80χρονος ανάπηρος πέρασε τη νύχτα στο πεζοδρόμιο, γιατί με την ανοχή του κ. Μητσοτάκη, κάποιο φαν του έκανε έξωση το πρωί. 
 
Νομοσχέδιο της κυβέρνησης αφαιρεί το ασφαλιστικό δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσων ήσαν ανασφάλιστοι και τους ασφάλισε το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που την ίδια ώρα χτυπιόταν από τους αποστάτες της ΛΑΕ και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, συν την ΝΔ.
 
Αυτά ως ιστορία και το ενδιαφέρον στρέφεται στα σημερινά, με την γνώση του χθες.
 
Διαβάστε μερικές από τις αντιδράσεις εκείθεν και εντεύθεν:  
 
Λάμπρος Λαμπρόπουλος
Που κρυβόταν τόση αλητεία?

Γιωργος Αλεξανδροπουλος
Τα Μελη της Οργανωσης παραμενουν στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αποχωρησαν 3 με 4 οικογενειες
 
Κατερινα Δουλαβερη Καραβιδα
Γιωργος Αλεξανδροπουλος 100 άτομα είμαστε δεν αποχώρησα ούτε εγώ ούτε οι άλλοι
Μόνο ο αδελφός της Σιας ,,, ο Παπαπυροπουλος και κανά 2. Είπε ο Νίκος  Κανελλάκης ότι είχε ενοικιαστεί στο όνομα του
 
Giannis Anagnostopoulos
Ακριβώς τα γραφεία ήταν στο όνομα του Νίκου. Άρα ορθά έκλεισαν αν θέλετε φυσικά μπορείτε να ανοίξετε νέα γραφεία. Τώρα σε ότι αφορά τις υποθέσεις του κ. Μοσχου περί της χρήσης των συγκεκριμένων γραφείων δεν θα σχολιάσω διότι σέβομαι την ηλικία του. Καλημέρα και καλή συνέχεια.
 
Κατερινα Δουλαβερη Καραβιδα
Giannis Anagnostopoulos χωρίς νόμιμες διαδικασίες??... Ορθά όταν 100μελη και τα προσφυγικά βρίζουν. Εμείς γραφεία ΈΧΟΥΜΕ εσείς ψηφοφόρους εκεί που θα βρείτε που όλα τα καφενεία δυστυχώς σας βρίζουν??
Συγνώμη για τυχόν ΛΆΘΗ. .
Έχω πρόβλημα οφθαλμολογικό.
 
Nikos Kanellakis
Giannis Anagnostopoulos Πολύ ενδιαφέρον βλέπω έχουν κάποιοι για τα προσφυγικά τελευταία. Εύκολο είναι λοιπόν να ανοίξουν γραφεία εκ νέου, τοσοι χώροι ελεύθεροι υπάρχουν, ας μπουν λοιπόν στη διαδικασία. Ευκαιρία να ενεργοποιηθούν καποιοι-ες από τους ....100.....
 
Giannis Anagnostopoulos
Κατερινα Δουλαβερη Καραβιδα να βοηθήσετε και εσείς για να μας βρίζουν περισσότερο

Γιώργος Μοσχος
Giannis Anagnostopoulos Γιάννη συγγνώμη, αλλά, αυτή η αντίληψη δεν τεριάζει σε αριστερό. Δικά μου είναι τα γραφεία, τα κάνω ότι θέλω, δείχνει την άκομψη ιδιοκτησιακή αντίληψη. Ενοικιάστηκαν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δεν ζούσε μόνος του κανείς μέσα σε αυτά. Ήταν υποχρέωση να συνέλθει συνέλευση, να εκτεθούν οι λόγοι και αυτοί που φεύγουν να αποχωρήσουν. Να αναλάβει η Οργάνωση την υποχρέωση του ενοικίου. Και δεν θα υπήρχε κανένας ψόγος! Όταν πριν χρόνια άνοιξα τα γραφεία του Ινστιτούτου Πουλατζάς στην Πάτρα, στην οδό Κανακάρη, έβαλα ρεύμα στο όνομά μου. Ο Πουλατζάς κάποια στιγμή έφυγε. Μου πλήρωσε την εγγύηση των 400 ευρώ και ανέλαβε ο ίδιος τα υπόλοιπα. Καθαρά πράγματα. Αντιθέτως στην περίπτωση των Προσφυγικών, έκαναν χρήση του λογότυπου της οργάνωσης, έβγαλαν ανακοινωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε και τα γραφεία του έκλεισαν, μίλησε δηλαδή ο χρήστης του ενοικίου σαν να ήταν δική του η οργάνωση Προσφυγικών. Εντάξει. Ένα όμως είναι σίγουρο: Όποιος κάνει χρήση αυτού του χώρου για πολιτικό Γραφείο, θα τον ακολουθεί η άκομψη ιστορία της βιαίας απροειδοποίητης έξωσης των μελών ενός κόμματος της Αριστεράς, από αυτοχαρακτηριζόμενους αριστερούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: