ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Χανιά: Καθηγήτρια καταπλακώθηκε από σχολικό πίνακα

ΕΛΜΕ: Άθλιες οι υποδομές των σχολείων

Άλλο ένα περιστατικό έρχεται να καταδείξει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σχολεία της χώρας, με αναπληρώτρια καθηγήτρια να καταπλακώνεται από σχολικό πίνακα, την ώρα που έκανε μάθημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

 Όπως αναφέρει η ΕΛΜΕ Χανίων, που καταγγέλλει «την απαξίωση των δημόσιων υποδομών, της ανθρώπινης ζωής και της εργασιακής αξιοπρέπειας», το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, στο ΕΠΑΛ Βρυσών.

«Ως ΕΛΜΕ Χανίων έχουμε καταγγείλει δεκάδες φορές τις άθλιες υποδομές των σχολείων στα οποία εργαζόμαστε, καθώς στα κτίρια που καθημερινά συνυπάρχουμε με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας  δεν έχει υπάρξει αντισεισμικός έλεγχος, ενώ είναι πολλές οι κακοτεχνίες και οι φθορές» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, με την ΕΛΜΕ Χανίων να επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:

«Στηλιτεύουμε την αδικία σε βάρος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που ως εργαζόμενοι β΄ κατηγορίας, δικαιούνται μόλις 15 μέρες αναρρωτική άδεια… Να μην «πάμε κι όπου βγει» και στα σχολεία. Να μην θρηνήσουμε κάποιο θύμα για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι. Ασφαλή κτίρια και αξιοπρεπείς δομές για όλους, τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: