ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ο Νικόλας Φαραντούρης ορίστηκε Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής

Ο Νικόλας Φαραντρούρης 

Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής, ορίζεται με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, ο Νικόλας Φαραντούρης.

Ο ίδιος είναι καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού, Ενέργειας και Μεταφορών.

Επιπλέον, ο κ. Φαραντούρης είναι: Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομικά της Ενέργειας. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Δίκαιο της ΕΕ, του ανταγωνισμού και των διεθνών συναλλαγών. Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με υποτροφίες του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Ο Νικόλας Φαραντούρης διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στα Πανεπιστήμια του Ρότερνταμ, της Δρέσδης και στη Νομική Σχολή Αθηνών. Τέλος, ειδικεύεται σε θέματα ευρωπαϊκού δικαίου και ευρωπαϊκών πολιτικών, ανταγωνισμού, ελευθέρωσης αγορών, ενέργειας και μεταφορών, προστασίας του περιβάλλοντος και διεθνούς οικονομικού δικαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: