ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ο Χρήστος Γιαννούλης στον ΣΚΑΙ μιλά για την α' κατοικία

 

Καμία μέριμνα διαπιστώνει για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των δανειοληπτών

«Μάταια προσπαθεί να μας πείσει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης, ότι το σχέδιο νόμου για τα κόκκινα δάνεια, προστατεύει τους ευάλωτους δανειολήπτες, την πρώτη κατοικία και αποδυναμώνει τράπεζες και διαχειριστές δανείων. 

Δυστυχώς, στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την προστασία της πρώτης κατοικίας και δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχης Ανάπτυξης Χρήστος Γιαννούλης.

​«Απαράδεκτη και προσβλητική απέναντι στον Έλληνα Πρωθυπουργό και τη χώρα, η στάση του Βρετανού Πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της βρετανικής πλευράς περί ασφάλειας των εκθεμάτων, έχει καταρριφθεί μετά την αποκάλυψη τον περασμένο Αύγουστο ότι άγνωστος αριθμός εκθεμάτων χάθηκε, κλάπηκε ή καταστράφηκε».

 Χρ. Γιαννούλης: Καμία μέριμνα για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των δανειοληπτών - ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: