ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο

 Με Τσακαλώτο - Φίλη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η Εποχή»

Στην Κόρινθο παρευρέθηκαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, δύο πρώην Υπουργοί και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η Εποχή» και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης απ΄το Κορίνθιους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου. 


Στην Κόρινθο παρευρέθηκαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, δύο πρώην Υπουργοί και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης. Επισκέφθηκαν τα νέα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και αργότερα κατευθυνόμενοι προς το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου για την προγραμματισμένη εκδήλωση, περπάτησαν για λίγο στο κέντρο της πόλης συζητώντας με πολίτες.

Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η Εποχή» και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης απ΄το Κορίνθιους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου θέλοντας να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις τέσσερις μήνες πριν το Συνέδριο του κόμματος. Στο πάνελ της εκδήλωσης και δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Δανέλλης και η Έφη Καλαμαρά.

Με πληροφορίες από sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: