ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Εξαπλώνεται η έλλειψη φαρμακευτικών σκευασμάτων


Είναι οι χειρότερες των τελευταίων ετών σε εκατοντάδες κωδικούς, λένε οι φαρμακευτικοί σύλλογοι!


Πολύ μακριά από την πραγματικότητα οι θέσεις Κικίλια για fake news και τα όσα λένε ΕΟΦ και άλλοι παράγοντες, οι ελλείψεις στα φάρμακα είναι οι χειρότερες των τελευταίων ετών σε εκατοντάδες κωδικούς.

Αν κάνουμε ότι δεν βλέπουμε το πρόβλημα δεν θα δώσουμε λύση, τόνισε το μέλος της διοίκησης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και ταμίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Γιάννης Δαγρές Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Ανεπαρκείς εισαγωγές των πολυεθνικών και κερδοσκοπικές παράλληλες εξαγωγές εντείνουν το πρόβλημα, μαζί με τα αντικίνητρα στην παραγωγή τους στην Ελλάδα, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, ζητώντας μεγαλύτερη ευελιξία για τους φαρμακοποιούς.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Εδώ και 2 μήνες οι φαρμακευτικοί σύλλογοι φωνάζουν

Για τις μεγάλες ελλείψεις φαρμακευτικών σκευασμάτων μίλησε ο Μ. Βολώνης, μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά».

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, οι ασθενείς ταλαιπωρούνται. Οι ελλείψεις αφορούν μια ευρεία γκάμα φαρμάκων και έχουν παρατηρηθεί από το Νοέμβριο. Είναι πάνω από 400 τα σκευάσματα που βρίσκονται σε έλλειψη. Εδώ και τρεις μήνες φωνάζουμε και δεν μας ακούει κανείς. 

Από τα μέσα Δεκεμβρίου υπάρχει δυσκολία ακόμη και για τα πιο απλά φάρμακα» σημείωσε κάνοντας λόγο για έλλειψη πολιτικής βούλησης εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας να απαγορεύσει τις εξαγωγές για όσο διάστημα πιστεύει ότι θα καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.

«Εδώ και 2 μήνες οι φαρμακευτικοί σύλλογοι φωνάζουν γι` αυτό ενώ ο Υπουργός Υγείας αδιαφορεί» τόνισε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: