ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Διαδήλωση του ΠΑΟΚ κατά Κούλη, Αυγενάκη, Μαρινάκη

Πορεία πραγματοποίησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι οπαδοί του Δικεφάλου φωνάξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, της Νέας Δημοκρατίας και του Βαγγέλη Μαρινάκη.


Νεκτάριος Σαντορινιός: Η κυβέρνηση κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο μπάχαλο 
«Τα στελέχη της κυβέρνησης βρίσκονται σε δυσχερή θέση και αυτό οφείλεται στην ανικανότητα της ίδιας της κυβέρνησης», δήλωσε σε σχέση με την παρέμβαση Αυγενάκη - Μητσοτάκη στο χώρο του ποδοσφαίρου, «προκειμένου η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει ισχυρούς φίλους τους προέδρους ΠΑΕ», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Σε σχέση με την κυβερνητική παρέμβαση στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι «ο κ. Αυγενάκης με την τροπολογία που κατέθεσε παρεμβαίνει στα ποδοσφαιρικά δεδομένα, ενώ ήδη είχε αλλάξει πρόσφατα εν ψυχρώ και παράνομα την σύνθεση της ΕΕΑ»

Η κυβέρνηση κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο μπάχαλο  

«Η κυβέρνηση κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο μπάχαλο στο ποδόσφαιρο, παρεμβαίνοντας στο αυτοδιοίκητο» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.

Όπως σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1:
 
«Αρχικά ο κ. Αυγενάκης- ο οποίος δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος της ΝΔ, αλλά έχει θητεύσει και ως Γραμματέας του κόμματος- επέλεξε, δυο μέρες πριν ανακοινωθεί η απόφαση της ΕΕΑ, να αλλάξει δυο μέλη της Επιτροπής. Η δε αντικατάσταση αυτή έγινε παράνομα αφού δεν ζητήθηκε η γνώμη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπως ορίζει ο νόμος».

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, συνέχισε ο Ν. Σαντορινιός, «η κυβέρνηση καταθέτει, αμέσως μετά την απόφαση της ΕΕΑ, τροπολογία που υποτίθεται ότι έρχεται για να λύσει το ζήτημα, αλλά επί της ουσίας καταστρατηγεί το αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου και διασαλεύει την κοινωνική συνοχή. Επιπλέον, η τροπολογία είναι άκρως προβληματική, αφού για να έχει ισχύ, πρέπει πρώτα να γίνει αποδεκτή από την FIFA και την UEFA, όργανα που απαγορεύουν ρητώς την συνιδιοκτησία και προβλέπουν τον υποβιβασμό ως ποινή».

«Γιατί η κυβέρνηση δεν άφησε να εξελιχθεί η υπόθεση και να αποφασίσει η αθλητική Δικαιοσύνη; Η όλη αυτή στάση της Κυβέρνησης δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά και προκαλεί προβλήματα σε ένα άθλημα πολύ αγαπητό». «Τέλος, οφείλουμε όλοι να καταδικάσουμε τις επιθέσεις στα γραφεία των βουλευτών της ΝΔ, στη Θεσσαλονίκη» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: