ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Αναζητείται εξήγηση του λήμματος Κωνστ. Μητσοτάκης

 

«Δεν μπορεί να ελέγξει τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρώην αρχηγό της ΝΔ. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια» σημείωσε με νόημα ο Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στην ΕΡΤ1

Ζαλισμένος ο Πρωθυπουργός από την αλλοπρόσαλλη τακτική του στο σύνολο των πολιτικών ζητημάτων της χώρας, από το μακεδονικό, έως το προσφυγικό και πρόσφατο στο ποδοσφαιρικό, παραδέρνει τείνοντας να καταστεί  λήμμα ανεξήγητο.

«Η κυβέρνηση με ευθύνη του κυρίου Μητσοτάκη επέλεξε και στο θέμα του ποδοσφαίρου, η Βουλή να γίνει το πλυντήριο αδιαφανών σχέσεων»  είπε σήμερα ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης, καθώς ο Κυρ. Μητσοτάκης για να θολώσει το τοπίο πετά με θράσος την μπάλα εκτός γηπέδου, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτός έφερε τα μνημόνια και  πλέον εκ των πραγμάτων αναζητείται επιστημονική εξήγηση του... λήμματος Μητσοτάκης!

«Είναι απίστευτη η ένδεια των επιχειρημάτων του. Φτάσαμε στο σημείο να ακούσουμε από τον αμυνόμενο κύριο Μητσοτάκη, που δεν μπορεί να ελέγξει τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον πρώην αρχηγό της ΝΔ, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ την έβαλε”. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια» σημείωσε με νόημα ο Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «αυτό που διακρίνει την κυβέρνηση είναι η προχειρότητα, η ανικανότητα και η επιπολαιότητα. Επτά μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης το μόνο αφήγημα της ΝΔ και του πρωθυπουργού είναι η εμμονή, το δόγμα και το σύμπλεγμα απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας με τις ΗΠΑ, ο Χρ. Γιαννούλης επισήμανε ότι «ήταν ένα από τα όπλα για να υπάρξει μία πιο σαφής δημόσια τοποθέτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι θα σταθούν στο πλευρό της Ελλάδος σε περίπτωση που με ευθύνη της Τουρκίας υπάρξει ένταση στο Αιγαίο. Αυτές οι συμφωνίες είναι τα διαπραγματευτικά χαρτιά».

Αναφορικά τέλος με τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ότι «η κυβέρνηση με ευθύνη του κυρίου Μητσοτάκη επέλεξε και στο θέμα του ποδοσφαίρου, η Βουλή να γίνει το πλυντήριο αδιαφανών σχέσεων. Όπως έγινε το πλυντήριο αδιαφανών σχέσεων Βρούτση-εργοδοτών με την απελευθέρωση των απολύσεων, όπως έγινε πλυντήριο αδιαφανών σχέσεων Κεραμέως-ιδιωτικών κολεγίων. Είναι μία μανιέρα της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: