ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Θεσ/νίκη: Στου ταύρου το κέρατο οι βουλευτές της ΝΔ

«Ταύρος» μαινόμενος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αποβάλλουν Μητσοτάκη, Αυγενάκη, Μαρινάκη από την αρένα, παρά την πρόσκληση του προέδρου του Ερασιτέχνη Θαν. Κατσαρή, να συζητήσουν μαζί με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, προσερχόμενοι στο PAOK Sports Arena!


Τους κάλεσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ για αύριο Σάββατο στο PAOK Sports Arena να συζητήσουν και προτίμησαν να το βάλουν στα πόδια!


«Επειδή το κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (σ.σ.: αύριο) στο PAOK Sports Arena. Αυτό είναι μια συνολική απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Είμαστε ανοιχτοί να γίνει η σύσκεψη με τον ΑΣ ΠΑΟΚ σε οποιονδήποτε άλλο χώρο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Στράτος Σιμόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95,5.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος γνωστοποίησε πως οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος δεν θα δώσουν το παρών στη συνάντηση, που συγκάλεσε για αύριο το πρωί ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Όπως, μάλιστα, επισήμανε ο Στρ. Σιμόπουλος πρόκειται για μια απόφαση, η οποία ελήφθη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της  ΝΔ, που κρίνει ότι το... γήπεδο του  PAOK Sports Arena δεν είναι φιλικό για την ΝΔ, ή τουλάχιστον ουδέτερο.

Γνώστες τωνν τραμπουκισμών που διοργάνωσαν κατά τις στημένες διαμαρτυρίες την προεκλογική εποχή των Πρεσπών κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, προτιμούν να κρυφτούν στην τρύπα τους, αρκεί να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες της εκλογικής τους βάσης. 

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής αλλά και τα μέλη του συλλόγου, κάλεσαν από προχθές του βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού Θεσσαλονίκης, αύριο στο Παλατάκι, για μια συνάντηση στην οποία θα εκτεθούν τις θέσεις τους, για το ζήτημα που έχει προκύψει με την πιθανότατη  τιμωρία της ποδοσφαιρικής τους ομάδας, με πέντε ή και δέκα βαθμούς, -κάτι που θα τους δυσκολέψει στο πρωτάθλημα, εάν αυτό δεν ακυρωθεί, με την σύμφωνη γνώμη των UEFA  - FIFA- παρόλο που δεν θα αποβληθούν ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ από το Πρωτάθλημα, μετά την βάνδαλη παρέμβαση Αυγενάκη, που φαίνεται να ενέργησε ως... Φιλιππινέζα του Μαρινάκη!

Η παράγκα των παραγόντων στο Ποδόσφαιρο είναι παλιά, αλλά από τα χρόνια των μέσων της δεκαετίας '90 έγινε... επιστήμη. Και πια κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: