ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Αλλεργική η ΝΔ στην αλληλεγγύη

«Κάθε συζήτηση για το δημογραφικό πρέπει να λαμβάνει υπόψιν την προστασία της οικογένειας τόνισε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την τοποθέτηση του στο ν/σ για το επίδομα γέννησης, υπογραμμίζοντας την «ισχυρή αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στα "δύο καπέλα της ΝΔ". Το καπέλο του νεοφιλελευθερισμού και το καπέλο του "πατρίδα θρησκεία οικογένεια"».


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό, γιατί «η προστασία της οικογένειας, προστασία που είναι πολύ σημαντική για την αριστερά, είναι στον αντίποδα των επιδιώξεων του νεοφιλελευθερισμού ο οποίος  βρίσκεται στον ιδεολογικό πυρήνα της ΝΔ».

«Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι όταν ο νεοφιλελευθερισμός δημιουργεί ανεργία, κακοπληρωμένες δουλειές, αναγκάζει τους ανθρώπους να μετακινούνται συνεχώς, να έχουν εργασιακή ανασφάλεια, να κάνουν 2 και 3 δουλειές για να τα βγάλουν πέρα. Για αυτό η ΝΔ δεν μπορεί να έχει μια σοβαρή ανάλυση για το δημογραφικό», σημεώισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: