ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Βασιλειάδης: Η κυβέρνηση είναι έρμαιο συμφερόντων...»



«Όλα όσα ζήσαμε είναι αποτέλεσμα του επιτελικού κράτους. Οι ευθύνες για το μπάχαλο έχουν ονοματεπώνυμο: Μέγαρο Μαξίμου» δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.


Μιλώντας στο Open Beyond χαρακτήρισε την τροπολογία για το ποδόσφαιρο έωλη και γραμμένη στο πόδι, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα την επόμενη μέρα.

«Η τροπολογία μας φέρνει σε σύγκρουση με το αυτοδιοίκητο και με FIFA- UEFA. Τι θα γίνει του χρόνου με το ζήτημα πολυιδιοκτησίας; Θα ξεκινάμε κάθε χρόνο με μειωμένους βαθμούς στις συγκεκριμένες ομάδες; Θα δέχονται οι υπόλοιπες να παίζουν με ομάδες που υπάρχει δεδικασμένο ότι ανήκουν σε πολλούς ιδιοκτήτες;» διερωτήθηκε ο Γ. Βασιλειάδης.

«Μας πιάνει τρόμο αν αυτή η κυβέρνηση σε ένα όχι εξόχως σημαντικό ζήτημα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Τι θα κάνει αν έχει να αντιμετωπίσει ένα εθνικό ζήτημα ή ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα;» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Μία κυβέρνηση σε παραδρομή στην πρώτη στραβή που έγινε. Πρόκειται για ένα εξόχως πολιτικό ζήτημα και όχι αθλητικό. Από τις 7 Ιουλίου ακούω για επιτελικό κράτος, για κεντρικό σχεδιασμό ότι όλα αρχίζουν από το Μαξίμου. Όλα όσα ζήσαμε είναι αποτέλεσμα του επιτελικού κράτους. Η κυβέρνηση αυτή είναι έρμαιο των συμφερόντων που έδωσαν λυσσαλέα μάχη να την φέρουν στην εξουσία. Προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες, κάνει δημόσιες σχέσεις» ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: