ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Novartis, Δ. Παπαγγελόπουλος: Ψεύτης ο Παν. Αθανασίου

«Εμπαθή, κακοήθη και μεγάλο ψεύτη» χαρακτηρίζει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε σημερινή νέα δήλωσή του τον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου, μετά τη δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ του περιεχομένου της κατάθεσης του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Novartis.


Παράλληλα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, κάνει λόγο για δικαίωσή του από τον ίδιο τον κ. Αθανασίου, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Μετά τη χθεσινή κατάθεση του κ. Αθανασίου κατέρρευσε οριστικά η προσπάθεια της εκδικητικής πολιτικής δίωξης σε βάρος μου. Αναγκάσθηκε να παραδεχθεί μεταξύ άλλων ότι:

α) Είχε παραγγείλει και αυτός φορολογικό έλεγχο για τη Novartis αλλά δεν του έκανα καμία παρέμβαση.

β) Η κ. Ράικου δεν του είχε αναφέρει ποτέ και τίποτα για τις παρεμβάσεις μου.

γ) Δεν έχει ακούσει το όνομα Ρασπούτιν, μολονότι όπως ο ίδιος κατέθεσε είχαμε φιλικές και οικογενειακές σχέσεις και είχαμε συνυπηρετήσει στην Αθήνα από την δεκαετία του 1980. Διαψεύδει λοιπόν εκκωφαντικά την κ. Ράικου που ψευδώς ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν και ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοί μας.

δ) Επιθυμούσε να παραμείνει Οικονομικός Εισαγγελέας για 6 ολόκληρα χρόνια. Άρα με επιβεβαίωσε ότι εκλιπαρούσε και επεδίωκε με κάθε τρόπο να παραμείνει κολλημένος στην καρέκλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: