ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πολιτική ΝΔ για Παιδεία: 180 ημέρες "πορεία εν καμίνω"

«Σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έπειτα από σχεδόν 7 μήνες διακυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των αντιδράσεων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Είναι πλέον φανερό ότι το όραμα της ΝΔ για την Παιδεία συνοψίζεται στη συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης και την απαξίωση των πανεπιστημίων» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ».


Αυτά αναφέρεται σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ανακοίνωση που συνοδεύεται από το παραπάνω ευρηματικό βίντεο, που διατρέχει την «πορεία εν καμίνω» της κυβερνητικής πολιτικής για τα θέματα της Παιδείας, αρχής γενομένης από την Πάτρα, που την εκδικήθηκε, η υπουργός Παιδείας της ΝΔ, καθώς οι Πατρινοί "στραπάτσαραν" το προφίλ του Κούλη, που τόλμησε να αναμετρηθεί στην πόλη των δημοκρατικών Αχαιών, ως ανθυποψήφιος του Αλ. Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: