ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Σςςς, είναι απασχολημένος με διάφορους βαρόνους...



Η βουλευτής Δώρα Αυγέρη κρίνει αποδυναμωμένο τον Πρωθυπουργό που σύρεται από αθλητικούς παράγοντες και πρώην αρχηγούς του κόμματός του!

«Τέτοιες μέρες που περνάμε ο πρωθυπουργός είναι αποδυναμωμένος στο εσωτερικό του και σαν το καραβάκι που παίρνει και το φέρνει ο άνεμος σύρεται από διάφορα συγκροτήματα και διάφορους βαρόνους και πρώην αρχηγούς του κόμματός του" είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο πλαίσιο των πολιτικών εξελίξεων με το βλέμμα στην Τουρκία.


Και υπενθύμισε 

«Με το νόμο και την τήρησή του ο κ. Μητσοτάκης τα έχει μπερδεμένα, εδώ δεν τήρησε το καταστατικό της Ν.Δ. να διαγράψει τον Αντώνη Σαμαρά αφού δεν τήρησε την κομματική πειθαρχία» με το να μην ψηφίσει την τροπολογία της κυβέρνησης  και θα βάλει τάξη στο ποδόσφαιρο ρώτησε η Δώρα Αυγέρη τον οικοδεσπότη Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
 


Οι ΗΠΑ στρέφουν το βλέμμα τους προς την πλευρά της Τουρκίας


«Αυτή τη στιγμή, είναι κοινός τόπος ότι οι ΗΠΑ στρέφουν το βλέμμα τους προς την πλευρά της Τουρκίας και όχι προς την Ελλάδα»  τόνισε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, 'Ολγα Γεροβασίλη, στην ΕΡΤ1, σχετικά με τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και τόνισε ότι η τακτική του κ. Μητσοτάκη είναι λάθος. 

Προηγουμένως είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι τα έκανε μπάχαλο στο ζήτημα του Ποδοσφαίρου, μιλώντας στον ίδιο σταθμό.

«Καμία σύμμαχος χώρα δεν πρέπει να θεωρεί την Ελλάδα “δεδομένη” αυτή τη στιγμή» είπε και συμπλήρωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι «η εθνική πολιτική δεν είναι πεδίο πολιτικού ανταγωνισμού αλλά χωρίς κορώνες θα λέμε την άποψη μας και θα κρίνουμε την κυβέρνηση» και κατέληξε «ορθώς σήμερα ζητήσαμε “πάγωμα” της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ και να επανεξεταστούν τα δεδομένα για την έγκρισή της. Η χώρα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι δεδομένη. 

Ο  κ. Μητσοτάκης εμφάνισε τη χώρα ως δεδομένο και προβλέψιμο σύμμαχο και αυτό είναι κάτι που αφαιρεί διπλωματικά χαρτιά από την Ελλάδα»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: