ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Πίτα στο ΠΕΑΚ Πάτρας σήμερα, παρουσία Αυγενάκη


Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Αθλητικού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι Πάτρας, το ΠΕΑΚ θα κόψει την πίτα του και την εκδήλωση θα τιμήσει, με την παρουσία του, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.


Και αύριο μετονομασία του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι σε Σάλα "Κώστας Πετρόπουλος"

Το ΠΕΑΚ Πάτρας αύριο Σάββατο 1-2-2020, ώρα 6 μ.μ., πραγματοποιεί εκδήλωση μετονομασίας του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι, σε ΣΑΛΑ «Κώστας Πετρόπουλος».
«Στο γήπεδο αυτό ο "Νουρέγιεφ" του ελληνικού Μπάσκετ χόρεψε αμέτρητες φορές, γεμίζοντάς μας με συγκίνηση και υπερηφάνεια,  οφείλουμε να δώσουμε το άνομά του,  αποδίδοντας την ελάχιστη τιμή για την τεράστια προσφορά του στον Αθλητισμό», αναφέρεται στην ανοικτή πρόσκληση που απευθύνει  το ΠΕΑΚ Πάτρας, διά του Προέδρου του Νικ. Παπαδημάτου.
Στο μεταξύ σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΑΚ Πάτρας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Αθλητικού Γυμναστηρίου στο Κουκούλι και θα την τιμήσει με την παρουσία του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν αθλήτριες και αθλητές της Πάτρας για τις διακρίσεις τους το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: