ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Τόσο «καλά» τα πήγε που της γυρίζει μπούμερανγκ



Η κυβέρνηση, πανικόβλητη από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, επιχειρεί έναν ακόμα αποτυχημένο αντιπερισπασμό. Με θεσμικά και πολιτικά πρωτοφανή και απαράδεκτο τρόπο επιχειρεί να προγράψει το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής και μάλιστα πριν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις καθοριστικής σημασίας μαρτύρων του σκανδάλου Νοvartis. 


Ωστόσο, η κυβέρνηση το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται ακόμα περισσότερο, επικαλούμενη τις καταθέσεις τριών μαρτύρων:

--Αυτή του κ. Αγγελή που δήλωσε και ρητά και κατηγορηματικά ότι ποτέ και πουθενά δεν κατονόμασε ως «Ρασπούτιν» τον κ. Παπαγγελόπουλο. 
--Αυτή της κ. Ράικου, σε λογαριασμό της οποίας πιστοποιήθηκε ότι έχουν αποσταλεί  χρήματα από τα κεντρικά της Νοvartis στη Βασιλεία. Της κ. Ράικου που παραδέχτηκε μετά από πιεστικές ερωτήσεις της Επιτροπής ότι δε γνωρίζει ποιοι είναι οι μάρτυρες που κατέθεσαν σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Που παραδέχτηκε ότι αγνοεί και το περιεχόμενο των καταθέσεων αυτών, οι οποίες κρίθηκαν αξιόπιστες από το FBI ήδη από το 2016. 

Η κυβέρνηση επικαλείται και την κατάθεση του κ. Αθανασίου που ρητώς ανέφερε ότι καμία πίεση δε δέχτηκε από τον κ. Παπαγγελόπουλο για την υπόθεση Νοvartis, ούτε άκουσε ποτέ το όνομα «Ρασπούτιν». 

Τόσο «καλά» τα πήγε σε αυτή την Προανακριτική Επιτροπή περί σκευωρίας η κυβέρνηση που της γυρίζει μπούμερανγκ. Η ΝΔ όσους αντιπερισπασμούς κι αν επιχειρεί, δε θα αποφύγει να πιεί το πικρό ποτήρι της διαλεύκανσης του σκανδάλου Novartis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: