ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Πλωτό φράγμα για την αποτροπή των ροών...


Δεν τους πάει κι άσχημα μισό εκατομμύριο  ευρώπουλα να το... γραπώσουν, κάποιοι έμποροι!


Την προμήθεια πλωτών φραγμάτων για την ανάσχεση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών προκηρύσσει με διαγωνισμό το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Και σκέφτηκαν εκεί στο Υπουργείο να βάλουν... πλωτό φράγμα, όπως συνήθως κάνουν στις πετρελαιοκηλίδες για μην εξαπλωθούν!

Μόνο που είναι άνθρωποι εδώ και μάλλον καλύτερα θα ήταν να βάλουν στη θάλασσα... κάγκελα, αν όχι στα μυαλά τους αυτοί που το σκέφτηκαν.

Ε, με 500 χιλ. ευρώπουλα, όλο και κάποιους δυσαρεστημένους ψήφους θα μπαστακιάσουν στο μαντρί της ΝΔ! 

Φθάνουν όμως για να εξασφαλίσει αυτοδυναμία;  

Η εγχείρηση θα δείξει. Μπορεί και να πετύχει, αλλά ο ασθενής να έχει πεθάνει...

Σύμφωνα με το stonisi.gr, αντικείµενο της σύµβασης είναι η αγορά λοιπών μηχανηµάτων και εξοπλισµού και συγκεκριµένα η προµήθεια 2.700 µέτρων πλωτού προστατευτικού συστήµατος µη στρατιωτικών προδιαγραφών, (σ.σ.: αυτό πάλι τι το ήθελαν; Για να μας πείσουν;) συγκεκριμένων χαρακτηριστικών για την εκτέλεση της αποστολής των Μονάδων στο πλαίσιο  συνδροµής των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης για την αντιμετώπιση της διαρκώς αυξανόμενης μεταναστευτικής/ προσφυγικής ροής.

Η προϋπολογισθείσα αξία του έργου είναι 500.000 € και κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

Το ακούσατε κύριοι έμποροι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: