ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

«Σε σύγχυση ο Μητσοτάκης από τη σύγκρουση»


Αναφορά Γεροβασίλη για τη μιντιακή υπεροπλία που στήριξε τον Κούλη

Αφού ψευδόμενος χονδροειδώς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε την χώρα στα μνημόνια, μετά θυμήθηκε UEFA/FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι εδώ και χρόνια σε επιτροπεία. 


Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένοι από τις σχέσεις με τους διάφορους παράγοντες που τώρα συγκρούονται και στην πίεση βλέπουμε όλη αυτή την σύγχυση, είπε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να πει ένα τόσο χοντρό ψέμα επειδή νομίζει ότι μπορεί να χειριστεί τα πάντα επικοινωνιακά, να πει κάτι πλήρως αναληθές και με δεδομένη την μιντιακή του υπεροπλία να μείνει στο απυρόβλητο, υποτιμά τον λαό ο οποίος τον ακούει, είπε η κ. Γεροβασίλη για την αναφορά του χτεσινή αναφορά του στη Βουλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα έβαλε την χώρα στα μνημόνια και μετά την έβγαλε, ως πυρομανής που καίει το σπίτι και καλεί πανηγυρίζοντας την πυροσβεστική.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

105,5 Sto Kokkino
Όλγα Γεροβασίλη - 105,5 Στο Κόκκινο - 31 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: