ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Μπουρνούς: Οδήγησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο χάος

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Μπουρνούς μιλώντας στο gazzetta.gr για την περιβόητη κυβερνητική τροπολογία που αλλάζει τις ποινές για θέματα που προκύπτουν από γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, εξήγησε γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.


Η συγκεκριμένη τροπολογία ουσιαστικά κατατίθεται έπειτα από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της Super League με την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας και προβλέπει τελικά «ποινή αφαίρεσης πέντε έως δέκα  βαθμών από το τρέχον ή από το επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα».

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης με μια σειρά πολιτικών μεθοδεύσεων γύρω από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οδήγησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια χαοτική κατάσταση.

Σε μια κατάσταση συγκρουσιακή, η οποία διαλύει οτιδήποτε είχε απομείνει. Αφού διαπίστωσαν τις καταστροφικές συνέπειες των μεθοδεύσεων αυτών έσπευσε ο κ. Αυγενάκης με δήλωση του να πάρει αποστάσεις και στις 28/1 κρυπτόμενος έστειλε την Υπουργό Πολιτισμού να καταθέσει μια τροπολογία που είναι επαίσχυντη. Είναι επαίσχυντη για πάρα πολλούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: